Mijn kind wordt op straat gezet

3 reacties

Beste Forumlezers,

Onze dochter heeft samen met haar vriend in dec 2013 een huis gekocht. Hij heeft het op zijn naam genomen. Het huis kwam uit de verhuur en er moest veel aan worden opgeknapt. Vriendje zou de lening op zich nemen en mijn dochter de onkosten van de verbouwing, Aangezien mijn man een echte klusser is heeft hij een jaar lang pro deo de hele verbouwing gedaan. Steunbalk geplaatst, deuren dichtgemetseld, nieuwe meterkast gemaakt, nieuwe cv geplaatst, leidingwerk gemaakt, installatiewerk van de badkamer, totale elektriciteitswerk getrokken, afmonteren van de stopcontacten, laminaat leggen, tot het monteren van de gordijnrails en schapjes maken in de meterkast aam toe.
Nu het huis helemaal klaar is en ze vanaf juli samen wonen trekt hij niet hard meer aan het samenlevingscontract en geeft hij aan"het gevoel is er niet meer". Hij heeft het 14 dagen terug uitgemaakt. Onze dochter moet voor 1 december het huis hebben verlaten anders zet hij nieuwe sloten op de deuren, Hij wil haar zuurverdiende spaarcentjes wel terug betalen maar met bedragen van €300,00 per maand. Aangezien onze dochter bij 2 werkgevers maar 14 uur vast heeft (en er wel 30 werkt in de week) kan ze geen kant uit.

Kunnen jullie ons nog tips geven. Waar kunnen we aanspraak op maken, Is een advocaat inschakelen niet veel duurde dan die €18.000,00 euro laten.............wij voelen zo.n verschrikkelijke onmacht.

vrijdag 6 november 2015