In mijn rug gestoken door mijn werkgever

0 reacties

Geachte heer / mevrouw,

ik zal het kort en krachtig typen voor u.

ik was werkzaam bij een snackbar als koerier. vervolgens moest ik van mijn werkgever 1 van zijn brommers van de zaak op mijn naam zetten omdat hij er teveel op zijn naam had staan. hij vroeg het een aantal keer aan mij en omdat ik bang was om mijn baan te verliezen, deed ik wat hij van mij vroeg, want ik was op dat moment zeer kwetsbaar (geen contact met ouders, in de bijstand, dreiging dakloos, psysgische klachten) en daar heeft hij van geprofiteerd.

en toen zijn wij samen naar een postkantoor geweest en zo gezegd zo gedaan heeft hij de brommer op mijn naam gezet. op 11-11-2015 om 17:45 heeft een werknemer die daar ook werkzaam is bij de snackbar een ongeluk op gemaakt en op die datum was ik op vakantie van 5 nov. 2015 - 13 nov. 2015. ik kan dat aantonen op mijn paspoort. de verzekering heeft mij een email gestuurd dat ze al het schade op mij hebben verhaald alles bij elkaar bijna 1500 euro. ik nam contact op met de snackbar, ik ben zelfs langs geweest. de eigenaar met wie ik samen naar de postknatoor ben geweest ontkende alles, hij ontkende dat de brommer van hem was en hij zei dat hij niks ging betalen. dat ik het zelf uit moet gaan zoeken . 

na een aantal keer heen en weer te zijn geweest en na al het ontkennen, wilde hij oppeens 300 euro betalen. meer niet en daar ben ik niet mee akkoord gegaan en vervolgens heeft hij de 300 euro gestort op mijn bankrekening met als omschrijving "schade voor de brommer". dat heeft hij gedaan met de bankrekening nummer van de zaak.

ik heb bewijzen dat hij de verzekering betaalde van de brommer en de brommer is nu weer in zijn bezit. hij heeft hem van mijn naam af gehaald em weer op zijn naam gezet. ik weet niet waar ik sta, ik heb van mijn zelf al psygische problemen, maar dankzij dit probleem zijn ze verergerd en dankzij dit probleem slaap ik niet meer.

ik weet echt niet waar ik sta wat ik kan doen. ik hoop dat u mij kunt helpen en dat u mij kunt vertellen wat mijn voordelen en nadelen zijn en als het kan zou ik alles op hem willen verhalen, want het is echt zijn brommer. en ook mijn psygische problemen zijn verergerd dat wil ik ook op hem verhalen.

De volgende bewijzen heb ik: De verzekering betaalde hij via zijn bedrijf Bankrekening nummer, ik heb het op papier staan. en hij ontekende dat het zijn brommer was maar vervolgens stort hij 300 euro met zijn bedrijfs bankrekening met als omschrijving " Schade voor de brommer" terwijl hij in alle talen heeft ontkent dat het zijn brommer was.

met vriendelijke groeten

woensdag 9 maart 2016