Buren blijven klagen over kinderen e.d.

7 reacties

Ik wil graag het volgende even delen omdat ik even niet zo goed weet wat ik er mee aan moet. Wij wonen in een tussenwoning (koop), deze woningen zijn niet echt geluidsarm dus contact geluiden hoor je best. Nu is het zo dat mijn buurvrouw al meerdere keren heeft aangegeven last te hebben van ons s'morgens. Mijn kinderen zijn idd vroeg wakker en ik stuur ze nu dan ook naar naar beneden, eerder dan ik zou willen, om ze zo min mogelijk overlast te laten veroorzaken. Nu is het zo dat mijn zoon regelmatig boos wordt op het moment dat hij moet aankleden e.d. als t niet gaat zoals hij wil dan wordt ie boos wat soms resulteert in schreeuwen en stampen op de trap. uiteraard spreken we hem er veelvuldig op aan. Nu is het zo dat onze buurvrouw zegt dat haar kinderen daar wakker van worden, 7.00-7.30. Normaal schijnen ze te slapen tot na 9 uur. ( ik vraag mij af of kinderen op dat tijdstip sowieso niet wakker worden van elk klein geluidje? Ze zegt dat haar kind hierdoor oververmoeid raakt? hoe moet dit dan straks als ie op school zit?)

Vandaag heb ik een brief in de bus gehad over allerlei zaken, bovenstaand, onze voordeur, onze kinderen die bij hun naar binnen gluren, onze manier van parkeren van de auto's, zelfs een voorval aangaande mijn zoon in de zomer, maanden geleden dus. Het voorval was niet netjes idd maar ze heeft hem en mij er nooit op aangesproken (als hij buiten is zie ik niet alles wat ie doet) Ik zit er erg mee in mijn maag. Ik vind e.e.a. overtrokken maar goed... Ik heb een briefje terug gedaan met de uitnodiging om komende week samen te gaan zitten en er over te hebben. Ik kan wel een brief terug schrijven maar ik ben bang dat t daarmee alleen maar erger wordt.

Ik weet niet of ze ingaan op de uitnodiging maar zo niet wat dan? het hier bij laten? en zo wel? Kijk wij horen ook elke keer als hun deur open of dicht gaat, wij horen hun kinderen ook wel eens flink huilen oid, als haar man buiten staat te roken dan komt ook de rook bij ons open raam naar binnen en als ie er met de buurman staat 's avonds laat hoor je ook alles maar goed dat hoort erbij denk ik dan.... moeten wij dan ook met 'modder' terug gooien en ook op alle slakken zout gooien?

pff vind t knap lastig, heb gewoon geen zin in gedoe of ruzie maar ik kan ook helaas niet beloven dat mijn kinderen altijd in de maat lopen en nooit boos zijn....

woensdag 18 december 2013