Bekroond door redactie: 10.000 punten behaald in een periode van 2012-2016
RE
retep45
Aantal ontvangen sterren: 2
Bekijk details

Gebruik maken van camera's met opnamefunctie en geluid

0 reacties

Ik ga bewakingscamera's in mijn tuin ophangen, en is mijn tuin rondom gesloten en heeft een schutting van 2.20m, dus zie ik mijn buren niet en de buren mij niet, en komen de camera's dan ook iets lager te hangen dan de schuttingen hoog zijn, en film ik dan uitsluitend mijn eigen tuin, maar ook met geluid, en daar heb ik een vraag over, want stel dat de buren zo luidruchtig zijn dat het tot in mijn tuin te horen is. Dan is dat toch hun probleem als dat dan tot in mijn tuin te horen is en dus ongewild opgenomen kan worden?

En ik wil verder niks met die gesprekken doen of zo, en gaat het er mij alleen maar om dat als er een ongewenst persoon in mijn tuin staat terwijl ik weg ben, er dan beeld en eventueel geluid van deze bezoeker op genomen en als bewijs gebruikt gaat worden, want dat mag gelukkig tegenwoordig.

En zo wil ik er ook een aan de straatkant gaan hangen en wellicht twee. Een om m'n auto te filmen, want ook dat mag, en/of de hele straat in z'n geheel, want ook dat mag, als je maar een bordje aan de gevel hebt waarop staat dat je een (web) camera hebt hangen. Maar ook daar ontbreekt voor mij de info of je geluid mag opnemen, dus als iemand hier iets meer over weet, dan hoor ik dat graag.

donderdag 12 mei 2016