Bekroond door redactie: 10.000 punten behaald in een periode van 2012-2016
RE
retep45
Aantal ontvangen sterren: 2
Bekijk details

geluidsoverlast bestrijden met geluidsoverlast, mag dat?

8 reacties

Mijn buren hebben gewoon maling aan iedereen en hebben dan ook geregeld keiharde muziek op staan. Om een lang verhaal kort te houden, ik heb ze in het verleden met kleinigheidjes geholpen als ze aan de deur kwamen, en zelfs een keer wat meubeltjes op en neer gereden, maar niks helpt en ben ik gewoon weer de zeikert van hiernaast. Ik ben die herrie zat, en heb wel eens m'n speakers in de wc neergezet en even wat death metal opgezet. Niet dat ik een liefhebber van ben van death metal, maar antillianen zeker niet, dus hield de herrie bij hun na welgeteld 2 minuten op, dus ook ik meteen gestopt met herrie maken, maar dat heeft maar een dag of 2 gewerkt, en dreunen ze er weer lekker op los.
Ik zit er nu over te denken om eens van 'smorgens 8 uur een potje death metal op ze los te laten, en dat dan dagelijks, zodat het afgelopen is met elke dag tot 12 uur op bed te liggen en dan van 'smiddags tot diep in de nacht tot leven te komen, datzelfde luilekkerleven met veel kabaal vieren, want de energie moet toch ergens blijven als je
op je 24e al besloten hebt om met pensioen te gaan, en van je zwaar verdiende uitkering
gaat rentenieren. Dus mag ik ze nu ook tot last zijn met mijn herrie? Of hebben zij het alleenrecht op herrie stampen? Ik vraag dit omdat ik tal van voorbeelden heb gelezen van herrieschoppende buren, en de adviezen van het kopen van oordopjes tot verhuizen waren, dus grofweg gezegd heb je als brave burger weinig kans, vandaar de vraag of je ze met hun eigen "wapens" mag bestrijden.
Na het lezen vd vele soortgelijke gevallen, zou je kunnen concluderen dat de politie niet eens langskomt als je buren de stereo hard hebben staan, dus waarom zouden ze dan wel ineens op komen draven als ik nou eens een koekje van eigen deeg ga uitdelen?

dinsdag 29 mei 2012