Help...., ik woon boven de wijkagente......

17 reacties

Hoi,

Heb eigenlijk een hele simpele vraag. Ik woon al 13 jaar in maisonnette woning op de 1ste etage met een schuur van 3 bij 2 die op de begane grond is en grenst aan de tuin van de buurvrouw. Tegen mijn schuur staan al 13 jaar lang mijn grijze, bruine en sinds 2 jaar mijn blauwe container. De containers van mijn vorige buurvrouw stonden daar ook 11 jaar lang zonder problemen, sinds dat de nieuwe buurvrouw 2 jaar geleden beneden is komen wonen stonden ook haar containers op die plek. Haar tuinhek poort/deur heeft ze laten verplaatsen naar de zijkant van de tuin waar mijn containers al 13 jaar staan en ze heeft haar schutting die daar ook al 13 jaar staat van 2 meter hoog naar 1 meter hoog verlaagd. Omdat haar schutting nu lager dan mijn containers is kijk ze nu vanuit haar tuin tegen het bovenste gedeelte van mijn containers aan.

Mijn vraag nu dus: omdat zij aanpassingen aan haar schutting heeft gedaan komt ze ineens met allerlei onzin klachten over mijn containers, stank, aanzicht, belemmering om met haar fiets door de poort haar tuin in te gaan, aanzet voor andere om er vuil bij te gooien...en meer argumenten waar wij normale mensen niet eens opkomen. Nooit eerder was dit een probleem want ook haar containers stonden daar voor haar lekker uit het zicht, pas na de aanpassingen van haar schutting begon het klagen. Heb haar uitgelegd dat de containers niet in mijn kleine schuur kunnen omdat ik dan net zo goed geen schuur kon hebben. Zij staat erop dat ik hoe dan ook die containers weg haal. Zij blijft volhouden dat ze in mijn schuur moeten, maar ik denk daar heel anders over!

Dus om een lang verhaal kort te maken, mogen mijn containers nu buiten staan of horen ze toch zoal zij beweerd in mijn kleine schuur die dan gelijk vol is???

vrijdag 28 december 2012