overlast bovenburen

1 reactie

Waar kan je in Nederland WEL terecht met je klachten over je buren ingeval van geluidshinder en intimidatie.

Ik ben sinds juli 2009 bezig met geluidsoverlast bovenburen.(ook kinderen die in huis springen en stampen)
Ik heb alle instanties benaderd, Wijkagent, VvE, Mediation, Advocaat, zelf heb ik de rijdende rechter benaderd.
a. De Vve Kan niet veel betekenen omdat de andere buren niet aan mee willen werken en zij ook kinderen hebben.en de bovenbuurman
zelf de VVe zit te bedreigen.
b. Bij de rijdende rechter hoorde ik, dat ik een telefoonnummer van de bovenbuurman moet vermelden, anders kunnen zij niets voor mij betekenen.
c. Op de Brief van de Mediation reageert mijn buurman niet. terwijl mijn buurman aangeeft dat hij nooit is gehoord en dat ik overal leugens vertel.
d. De wijkagent is sinds juli 2009 niet eens 1 keer langs geweest om de buurman aan te spreken over de bedreigingen die hij zowel naar mij als naar een andere buurvrouw doet.

De Buurman intimideert alle bewoners van de portiek wanneer hij weet dat je alleen woont. van de 8 bewoners zijn 5 bewoner bang van hem en toch durven de buren hun mond niet te openen bij de politie of een van de andere instantie's

Uiteindelijk na alle inspanningen kom ik dus achter dat ik 1 jaar geleden mijn huis al had moeten verkopen om elders wat rustiger te gaan wonen omdat ik om gezondheidsredenen meer moet rusten. Van deze instanties heb ik tot op heden geen hulp gekregen.

dinsdag 10 augustus 2010