Overlast van buren

10 reacties

Sinds een jaar woont er een gezin naast ons. (huurhuis)
Vanaf dag 1 hebben wij al overlast van ze. Om te beginnen hebben ze de hele dag door ruzie, zelfs 's nachts. Ze schelden elkaar dan helemaal verrot inclusief hun 13-jarige zoon.
Daarbij zijn het alcoholisten. Wij hebben een paar keer gevraagd of het wat rustiger kon. We hebben namelijk zelf een zoontje van 10 maanden en een van 7 jaar en die worden er wakker van en hebben ook last.
Een tijdje terug bedreigde onze buurjongen mijn 7-jarige zoontje. Toen ik daar wat van zei kwam zijn vader langs de deur om mij verrot te schelden en mij en mijn kinderen te bedreigen.
We hebben al vaak de politie gebeld maar die zijn nooit gekomen. Wel zijn alle meldingen genoteerd.
Sinds 2 weken heeft mijn buurman besloten om te gaan zingen. Nu horen wij dus de hele dag door zijn gezang (nederlandstalige b-hits). De buren weten dat deze huizen erg slecht gebouwd zijn waardoor ze heel gehorig zijn.
Het is gewoon pure treiterij wat ze doen.

Voorbeeld: Vorige week was ie weer eens aan het zingen. Ik werd het zo beu dat ik zelf ook muziek aan zette. Omdat ik het kinderachtig vond heb ik het snel weer uitgedaan.
5 seconden nadat ik de muziek uitdeed hoorde ik de buurvrouw in de tuin zeggen dat de muziek harder moest omdat ik hem uit had gezet. Konden ze me terugpakken.
De gemeente is ook al op de hoogte maar die doen helemaal niks.
We worden er gewoon helemaal gek van en we weten niet meer wat we moeten doen.

Heeft iemand misschien tips?

zondag 9 januari 2011