Overlast ondergelegen sportschool

6 reacties

De verdieping onder ons appartement is verhuurd aan een sportschool. Voordat deze kwam is er aan de vereniging van eigenaren gevraagd of er bezwaar was.
Hier bij is het plan goed gekeurd, waarbij verhuurder en huurder(de sportschoolhouder) beide hebben ondertekend geen overlast te veroorzaken.
Je raadt het al, er is nu al enige tijd overlast. Dit is niet alleen een "bonk" geluid van vallende gewichten, maar vooral trilling hiervan. Hard geluid is het niet echt.
Sportschool is ingelicht en probeert er iets aan te doen maar alles is vergeefs. Nu is het bij de verhuurder aangekaart welke een onderzoek uit heeft laten voeren.
Maar nog steeds geen oplossing. Nu hebben we de gemeente ingelicht en deze ging kijken naar de opties. Wat is voor mij handig om nu te doen? Gewoon afwachten wat de gemeente gaat doen aan het probleem? Is er nog ruimte voor geleden schade aan het woongenot afgelopen 2 jaar?

Ook kwamen ze met een vraag tot akkoord voor een allerlaatste oplossing. Geef ik bij dit akkoord aan dat het probleem onoplosbaar is en ik dus afstand doe van mijn rechten?

vrijdag 3 februari 2012