Stinkende aggressie buurman, woningbouwvereniging blijft in gebreken. Wat nu?

4 reacties

April vorig jaar heb ik een nieuwe buurman gekregen, dhr. E. E. was uit zijn vorige woning gezet, en werd in het huis naast mij geplaatst. Deze woning is eigendom van dezelfde woningbouwvereniging. E. heeft verzameldrift, en spaart afval. Binnen een maand stonk mijn woning ook. Daarbij trekt zijn afval ratten en muizen aan, en blokkeert de boel ook regelmatig de enige (vlucht)weg mijn woning uit. Ik heb geprobeerd met E. te praten, maar dat heeft er toe geleid dat hij me bedreigde. Dat heeft hij later ook verschillende malen gedaan. Ook buren, en zelfs hun kleine kinderen, zijn door E. bedreigt.

Na ruim een jaar heb ik meer dan 50 maal bij de woningbouwvereniging geklaagd wegens stank en vuil in de gemeenschappelijke ruimtes, en voor brandgevaar. Ik ben niet de enige die klaagt, we hebben als buren verschillende aangetekende brieven gestuurd. De GG&GD is langgeweest om metingen te doen, maar de woningbouw doet hier niks mee. Er zij verschillende meldingen bij de politie gedaan voor bedreigingen, en er is eenmaal aangifte gedaan.

Ik wil dat er eindelijk iets gebeurt, zeker nu het warmer wordt en de stank weer toeneemt. Wat kan ik doen? Ik wil de woningbouwvereniging in gebreken stellen, maar wat dan?

donderdag 26 mei 2011