Bekroond door redactie: 10.000 punten behaald in een periode van 2012-2016
SA
sandra1972
Aantal ontvangen sterren: 1
Bekijk details

wietplanten

3 reacties

Ik woon in een klein appartement. Wonen en slapen ineen. Een van de buren is bezig met een beginnende wietplantage. De andere buurjongen heeft 3 wietplanten buiten staan op zijn balkon. Hij heeft een groot balkon, mijn balkon is net groot genoeg voor 2 tuinstoelen en een tafeltje. Ik zit graag buiten in de zon. Maar sinds die planten er staan stinkt het behoorlijk. Ik word daar misselijk van en ik krijg er hoofdpijn van. Hij zegt zelf ook dat het soms binnen stinkt. Daarna lacht hij. Ik kan hier dus echt niet meer mee lachen.
Ik wil ook graag lekker op mijn balkon van het zonnetje genieten. Ik heb dit ook al 2 x bij de huismeester gemeld dat ik hier last van heb. Ik krijg tot nu toe geen reactie van hem.
Hij heeft wel gezegd in een eerder gesprek dat hij alle probleemgevallen van zijn vorige wijk bij mij in de flat terug ziet. Dat is voor mij niet zo positief. Ik wil niet teveel gaan klagen, want voor de rest is het contact met de buren goed. Alleen ik heb moeite met de stankoverlast. Ik zit graag buiten, maar nu niet meer. Zoveel tijd heb ik overdag niet om iedere keer naar een park te rijden. Ik ben ook al bezig met een ander huis, maar ja, dat heeft tijd nodig. De meeste huizen zijn voor mijn budget helaas te duur.

Wie kan mij een goede raad geven?
Ik woon echt in een buurt met wiet overlast.

Ik kan er echt niet tegen.

donderdag 17 juli 2014