Advies gezocht!

1 reactie

Beste,

Sinds kort ga ik goed om met een vriendin van mij die net uit een relatie komt van 2 jaar. Haar relatie is stuk gelopen wegens meerdere malen geweld en intimidatie. Haar ex is met de noorderzon naar het buitenland gegaan en heeft haar uit huis gezet, echter liggen al haar spullen nog in dit huis ( kleding, telefoons etcetc ) nou maakt het meubilair en alles haar niks uit, maar wilt ze graag in ieder geval haar kleding en telefoon terug.

Helaas is contact met deze jongen niet te krijgen. Huis stond op zijn naam dus kan ze er niet in. Zijn moeder heeft gezegt dat de spullen in een opslag liggen en dat ze voor haar eigen?!? Kleding 600 euro moet betalen om het terug te krijgen.

Nou ben ik heel benieuwd wat we hieraan kunnen doen, gezien ze dus bijna geen kleding heeft, en financieel niet in de positie bevind dat ze alles even nieuw kan kopen. Ik ben bang dat als we naar de politie gaan er een lange tijd overheen gaat voor er daadwerkelijk actie word ondernomen. We hebben gelukkig wel alle gesprekken met zijn moeder waarin staat de ze de spullen hebben, en er geld voor willen.

Graag jullie advies wat te doen, bij voorbaad dank!

donderdag 2 juni 2016