Niet na komen van het convenan wat nu?t

0 reacties

LS,

in september 2009 hebben de moeder van mijn dochter en ik de scheiding aangevraagd. De intentie was om dit op een nette manier te regelen. Zeker omdat we samen een mooie dochter hebben.
Bij de mediator ging het al mis omdat zij vond dat ze niet genoeg allimentatie kreeg toebedeeld. Ik zal u alles besparen maar het werd een vechtscheiding.
Uiteindelijk hebben we in januari 2011 een echtscheidingsconvenant getekend. Daarin werd afgesproken om een beleggingsverzekering te verdelen cf de waarde van deze verzekering per september 2009. De verzekering heeft mei 2012 de verzekering gesplitst en deze nu uitbetaald. De verzekering heeft geen boodschap aan het convenant en heeft de hudige waarde, die aanzienlijk hoger is, gedeeld en overgemaakt.
In mijn ogen hebben ik nu een vordering op haar. Ik heb haar gevraagd om het verschil naar mij over te maken, maar ze komt met diverse argumenten waarom ze het niet hoeft te betalen. Volgens mij zijn de afspraken helder. De afspraken staan immers in een convenant.
Ik red het financieel niet meer om een advocaat in dienst te nemen. De vechtscheiding heeft mij nu al meer dan 12.000 euro gekost.

Wie biedt er hulp????

woensdag 16 mei 2012