scheiden en dakloos door valse aangifte uit huis gegooid partner wil persoonlijke spullen en documenten niet geven.

0 reacties

ik ben in scheiding mijn man is in mei 2014 weg gelopen bij mediator.
heeft zich op laten halen door mijn zoon deze deed met mijn dochter mij afbekken over detail mediator. ik heb aangegeven hier niet van gediend te zijn en heb mijn dochter zachtjes aan de kant
geduwd en ben naar boven gelopen om mijn jongste zoon een kus te geven. een minuut later kwam de politie. mijn man ging met de kinderen na de keuken en ik heb de andere agent verteld wat er gebeurd is. en ben na boven gelopen. twee minuten later ben ik als een beest door de politie in de boeien geslagen als een beest van de trap gesleurd en in de politieauto gegooid.mijn tas erachter aan. toen afgevoerd na apeldoorn in de cel gegooid slecht behandeld of ik een moord had gepleegd. zwaar gekneusd en totaal overstuur in de cel gezeten van half 12 s avonds tm 18.00 uur de volgende dag. op straat gezet met contactverbod en huisverbod zonder mijn huissleutels. ik moest maar iemand bellen. helemaal overstuur mijn ouders gebeld. die hebben me opgehaald. totaal overstuur en in shock naar huisarts gegaan voor de verwondingen en kneuzingen die de politie hebben toe gebracht tijdens hun arrestatie van mij. 10 weken dood ziek geweest met wondroos en andere complicaties die door het optreden politie zijn ontstaan. van allerlei gedwongen gesprekken met jeugdzorg en shg gehad. blij gemaakt dat ik weer na huis mocht op 20 mei 2014. vervolgens belt mijn man shg en wordt alles weer ingetrokken. dus zit de maximale tijd voor nood bij mijn ouders zonder contact met mijn kinderen. vervolgens hoor ik op 04 juni 2014 mijn huissleutels terug te krijgen om mijn spullen te regelen voor de scheiding. Maar mijn man houd de deur dicht.en buit dit totaal uit. om mij alles af te nemen. ik wordt verplicht na reclassering gestuurd en ook deze doet niets voor mijn die melden mij aan bij een kliniek omdat mijn man en kinderen dit willen. Ik heb mijn dochter niet mishandeld, ik ben ook niet gek of heb psychische problemen. Maar ben als fulltijd moeder zo uit mijn leven getrokken en op straat gezet en niemand doet iets voor mij en de instanties wijzen na elkaar maar er niet een die helpt. en zo buit mijn man de hele situatie uit en sta ik na 25 jaar hard werken en goed voor mijn kinderen met niets op straat. En kan niets regelen omdat hij alles in zijn macht houd.
ik ben door hem in die 25 jaar meer als 30 keer lichamelijk mishandeld heb onderdrukt geleefd door zijn dictator praktijken. En nu houd iedereen het in stand door hem de zin te geven en hem niet aan te pakken. dat hij verplichtingen tegenover mij heeft. Verder is per van weekend eruit gekomen dat hij een ander heeft en dat hij tijd rekt met mijn spullen totdat deze dame het geregeld heeft of totdat ik gek verklaart ben door de instanties die hij een gezonde hardwerkende moeder op zijn dak gestuurd heeft.
de gemeente ,en instanties wijzen allen na mij advocaat en mijn advocaat zegt niets te kunnen regelen. wie moet ik dan geloven.ik heb hier geen woorden voor.
de schulden en de rekeningen worden bij de mensen gelegd die mij helpen. en ik sta alleen jeugdzorg nog shg zorgt niet voor begeleiding van moeder en kind.
ze hebben me allen in een situatie geplaatst en er is niemand die mij helpt. en mijn man buit het uit voor de scheiding.
ik heb toch ook rechten.
een verdrietige moeder die door deze laffe constuctie haar hele leven en kinderen na 25 jaar kwijt is.

woensdag 5 november 2014