Scheiding

0 reacties

Goedendag allen , ik heb een vraag waar ik niet echt raad mee weet.
Het is alles bij elkaar een lang verhaal maar probeer hem zo kort mogelijk te houden.
Maar ik ben nou 4 jaar gescheiden de kinderen geen contact met de andere kant om het zo maar te zeggen.
Dat is onstaan door elke keer valse beloftes te doen naar de kinderen en niet naar te komen o.a afspraken maken waneer ze mogen komen en vervolgens vrijdagsmidag om 4 uur afbellen ik kom niet. En dan heb ik het over eigelijk elke keer. Er zo waren er nog honderd beloftes gemaakt en niet na gekomen.
Dat heeft mij oudste toen der tijd veel gekwest en wou er niet meer heen en vetrouwde niemand meer.Nou is het zo dat de andere kant ook 4 jaar niks weer heeft laten horen van zich zelf.
Nou zijn we 4 jaar verder en het is weer een vrolijke jongen geworden die weer vetrouwen heeft en weer plezier in het leven heeft.
Maar nou komt dus het volgende probleem op ons pad de andere kan kant heeft weer van zich laten horen en nou niet hier nee via facebook via school.
Nou komt het volgende de school wil scheidings papieren zien zodat hun daar mee verder kunnen om te reageren.
Ik voel mij er zelf al hellemaal niet lekker bij om weer al die oude koeien uit de sloot te trekken en weer in al die papieren te gaan rommelen.
Maar mij oudste vind het ook geen fijn idee en wil er niks van weten.
En ik ben zelf ook bang dat we straks weer terug bij af zijn ,want het was best knokken om mijn zoon weer zien te veranderen in de vrolijke jongen wat die nou is.
Het is mischien een warrig verhaal geworden maar ik ben best gefrusteerd en best angstig om hoe mijn oudste dit allemaal moet verwerken.
Mij oudste wil absouut geen contact meer en lijkt het eigelijk allemaal af te hebben gesloten.
Maar heeft mischien iemand een idee hoe ik hier meer om moet gaan ik wil natuurlijk mijn zoon beschermen maar hoe zit het met die regels ben ik verplicht om zo maar mijn scheidings papieren op tafel te gooien. En dan is er ook nog eens een andere directeur sinds de afgelopen vakantie ,en die man heb ik nog nooit gesproken die zit altijd op een andere locatie.
En die kent mijn kinderen niet eens en die kent het verleden niet eens. Het is de bedoeling dat ik dan mijn scheidings papieren aan de cordinator geef van school en die gaat dan in overleg met die man.
Het voelt gewoon allemaal niet prettig aan en ik hoop dat hier iemand is die een beetje advies kan geven.

mvg en al hartsikke bedankt voor het lezen van dit warrige vehaal.

donderdag 8 oktober 2015