Uitspraak rechtbank onvoorstelbaar.

3 reacties

Wie mag het inkomen opvragen bij de belastingdienst? Wie mag rekeningafschriften opvragen bij de bank? (ik verwacht het antwoord, de rechter. Maar ook deze nam genoegen met een jaaropgaaf van mijn ex zonder enig rekeningafschrift. Kortom, er komt minder binnen dan de bijstandnorm maar zij kan er van leven? Ik bedoel, ze woont in een huurhuis waarvan de huur 700 euro in de maand bedraagd inclusief servicekosten. Nog voor ik een alimentatie procedure starte woonde ze in een woning die slecht 400 euro aan huurpeningen vereiste.
Ik bedoel daarmee, ze heeft een ww uitkering van 550 euro en kan wel duurder gaan wonen. Waar ze verder van leeft hoeft ze niet aan te tonen. Ze heeft geen draagkracht.

Het is mij ook bekend dat ze boekjes verkoopt via het internet echter kan ik niet ontdekken wat de verdienste daaruit zijn. Tevens werkt ze inmiddels parttime maar ook daar zijn geen gegevens over. Destijds stelde ze dat het werk vrijwillig was, maar gezien haar inkomen uit WW kan ik me daar niets bij voorstellen. Ik bedoel, ze moet toch ergens van eten?

Kortom, er zitten enorme gaten in haar verhaal en ze toont niets aan. Maar de rechter vind dat ze geen draagkracht heeft. Het klinkt makkelijk als antwoord, zoek een advocaat. Echter willen die niets doen voor ik een eigen bijdrage heb betaald. En zelfs daar is weinig ruimte voor. Daarbij vind ik het een geldverkwisting als ik weer een advocaat betaal en de uitkomst hetzelfde is.

Wat kan men zelf opvragen of is er een andere weg?

Wie o wie kan mij wijsmaken?

woensdag 6 juni 2012