verkoop koop woning na schijding ex werkt tegen met alles

3 reacties

hallo

ik ben nu ruim twee jaar geleden geschijden ,nou ja vecht schijding is een betere benaming.
zelfs nu komt er weer een zaak om mijn zoon vaker te zien ,om de week een heel weekeind en met voor jaars zomer en herfst vakantie en zij wil dat niet .
ik ga mr niet alles op schijven want dan ben ik vier pagina,s verder.
Maar er is ook nog een koop woning die op bijde naam staat en ook al twee jaar te koop staat .
In die twee jaar drie kijkers geweest ,heb ook al meerdere keren aan gegeven de verkoop prijs verder te verlagen maar dat wil zij niet ivm rest schuld .
hypotheek kosten en verzekering is 50/50 ,maar ik wil gewoon snel van het huis af en zij niet want ze zit daar prima voor wijnig .
Nu probeerd ze ook nog onderhouds kosten e.d. in mijn maag teschuiven en werkt ook goed keuring voor nhg tegen door het veels telaat en incompleet op sturen van de juiste papieren .
Wat kan ik doen om te zorgen dat zij mee ga werken tot snellere verkoop ,kan ik bv huur gaan vragen of vergoeding voor het missen van inkomen als de woning verhuurt zou worden .
ik zou dit het liefst zonden een advo willen doen omdat dit mij tot nu al zn 9000 euro heeft gekost .
Ook is het zo dat ik en mijn parter in 2014 willen gaan trouwen , wat kunnen we doen om te vorkomen dat wij de woning in onze mik geschoven krijgen .

ik hoop een duidelijk te krijgen wat er mogelijk is in deze situatie ,er is maar bar weinig geregeld voor een man in deze situatie

thnx idg

zondag 24 november 2013