advocaat inschakelen? of trek ik toch aan het korste eind

1 reactie

ik woon 8 jaar in een huurhuis, met in mijn achtertuin 3 coniferen, eerst hadden de achterburen last van de wortels van de bomen....de klacht werd ongegrond verklaard en ik dacht..zo opgelost! nou niet dus!! nu is de buurman samen met zijn buren gaan klagen over takken die over het gangpad hangen, de bomen zijn heel hoog dus de takken hangen ook hoog. de buurman heeft last van de bomen omdat hij het gangpad aan moet vegen en zijn dakgoot van zijn onlangs gebouwde schuur? verstopt raakt.
de bomen sttaan er al 30 a 40 jaar.
ik wil de bomen houden omdat ik het mooi vind en een gevoel van bos geeft en ik hoef niet naar de ramen van mijn achterburen en hun schutting en schuurtjes aan te kijken.
ik heb de woningbouw voorgesteld samen met de buren en iemand van de woningbouw te gaan praten, maar de woningbouw zegt dat het onbegonnen werk is om alle buren bereid te krijgen voor een gesprek over de bomen.ik voel me heel erg onterecht behandeld en maak me erg kwaad omdat de buren alles achter mijn rug om bekokstoven en overal om gaan klagen bij de woningbouw........bij het minste of geringste krijg alweer een brief om te komen praten.
zo ging het ook over een bubbelbad die ik 3 a 4 keer per dag aanzet om heerlijk te bubbelen... ik kan wel eindeloos doorgaan....
heeft het nut om een advocaat in te schakelen voor het behoud van mijn bomen? of kan ik beter mijn geld daar niet aan spenderen omdat ik toch geen gelijk krijg?

maandag 30 mei 2011