conflict met buren over hoge struiken

3 reacties

Wij hebben al jaren een conflict met de buren over struiken van min. 3 1/2 m. hoog die over de gehele lengte van de voortuin ons uitzicht belemmeren!! Ze staan ong. 50 a 60 cm van de afscheiding maar het is een enorme wildgroei, zowel in de breedte als in de hoogte. Nooit iets aan gedaan.
Het groeit als kool en we moeten zeker 2x per jaar de overhangende takken verwijderen die anders voor ons keukenraam komen te hangen. Na diverse keren gevraagd te hebben of daar wat aan gedaan kan worden krijgen wij als antwoord: als je er last van hebt dan haal je die takken toch weg.
Mijn man hoopt volgend jaar 65 te worden en is al een keer van de ladder af gevallen omdat hij zo voorover moest bukken om erbij te kunnen. Nu krijgen wij als antwoord als hij het niet meer kan dan doe jij het toch ( jij ben ik, zijn vrouw )
Wij hebben geen zin om constant last en werk aan de tuin van de buren te hebben.
Het kan toch niet zo zijn dat een ander veel werk en last heeft van jou tuin????
Zelf snoeit ze nooit iets, ook aan de andere kant hebben de buren enorme last van een boom, na veel gedoe gaat die er nu uit maar ze is niet van plan om het ook aan onze kant eruit te halen want dan heeft ze een lege tuin en ze moet ook al die boom weghalen.
Wat kunnen we hieraan doen?

maandag 29 augustus 2011