hoe komen we er van af.... buren/bomen

5 reacties

om te beginnen hebben onze achterburen een aantal hele grote bomen in de tuin staan, waarvan ontzettend veel troep vanaf komt. pluisjes en bruine dingetjes.. heb geen verstand van bomen dus ik weet niet wat het precies is. de bomem staan minder dan 2 meter van zijn heg maar meer dan twee meter van onze schutting vandaan omdat er nog een poortje tussendoor loopt, de takken hangen wel boven onze plaats.

ik klaag echt niet snel maar het wordt me nu gewoon te veel. als wij 1 dag niet thuis zijn en het dus niet kunnen bhijhouden met opruimen zijn we de volgende dag ruim 2 uur bezig met opruimen voor we fatsoenlijk kunnen zitten.
andere buren hebben hier ooit al eens over geklaagd maar meneer wil niet mee werken en buren schijnen ook bang te zijn voor hem.

er zijn ook nog wat andere dingen die wij, maar ook veel van onze buren, zat zijn.
hij heeft een bedrijf bij zijn huis. daar produceert hij regelmatig de nodige herrie mee (kranen en graafmachines)
dit mag toch niet binnen de bebouwde kom?
we hebben van medewerkers van een andere gemeente gehoord dat de hele bouw van zijn huis met vergunningen e.d. een smerig zaakje is maar krijgen niet los op wat voor manier het niet zou kloppen, onze eigen gemeente doet haar mond helemaal niet open.
ook heeft hij paarden staan. mag dat? er komt een ontzettende stank vandaan, zijn stallen zijn op maximaal 10 meter afstand van onze tuin?

de ingang van zijn erf aan de voorkant ligt buiten de bebouwde kom, dat wel, maar als je op de plattegrond een lijn trekt tussen de borden van de kom dan zit een groot gedeelte van zijn grond erbinnen. hoe zit dat???

ow ja, door zijn bomen zitten we al vroeg in de avond niet meer in de zon.. :(

dinsdag 29 juni 2010