Mag mijn achterbuurvouw zonder overleg 3 grote bomen tegen de schutting aanzetten.

3 reacties

Wij hebben 'n huurhuis en tegen de achterzijde staat 'n houten schutting van ± 2 meter hoog (dus genoeg privacy) nou heeft mijn achterbuurvrouw met haar koopwoning 3 grote bomen tegen de schutting aan geplaatst zonder te overleggen met ons.
Mijn man is er netjes naar toegegaan om met haar te praten, zij wou privacy, het enigste waar we eventueel haar zouden zien is vanaf onze 1ste etage, maar we slapen aan de voorkant dus daar komen we zelden.
Is het zo maar toegestaan, ze staan er net 2 weken en zijn ook nog geplant toen wij op vakantie waren.
Maar zelfs 2 jaar geleden heeft ze er wel voor gezorgd dat er 2 grote bomen uit mijn buurvrouw haar tuin moesten verdwijnen, en wat scherste onze verbazing al dat ze bij haar tegen de schutting wel 3 bomen hadden geplaatst, maar dat is 'n oud mensje en die hebben ze gewoon overdondert, ze stond toen met tranen in haar ogen toen haar bomen eruit gingen.
Het ergste is ook nog dat ze zei als mijn kinderen groter zijn moet ik misschien toch verhuizen naar 'n groter huis, dan blijven wij zeker zitten met haar bomen.
Ik hoop graag antwoord van u te krijgen, mijn man heeft er slapeloze nachten van, we wonen hier ruim 9 jaar en gaan met alle buren leuk om, en helpen elkaar waar het nodig is, maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.

Met vriendelijke groeten Angela Rietdijk

vrijdag 7 oktober 2011