Mijn buren hebben een uitbouw geplaatst

3 reacties

Mijn buren hebben een extreem grote uitbouw geplaatst met een afmeting van 2.50 bij 3.60 , het probleem is niet de uitbouw maar de hoogte het ontneemt me heel erg veel zonlicht in mijn tuin.
De gemeenten heeft toestemming gegeven buiten het bestemmingsplan alleen omdat ik op dat moment niet goed kon argumenteren waarom ik bezwaar had tegen deze uitbouw (Ik was verwikkeld in een echtscheiding ik had dus andere dingen aan mijn hoofd!!! )
De hoogte is nog makkelijk te veranderen daar de extra hoogte loos is , kan ik hier nu nog bezwaar tegen maken ,ik mis nu heel veel zonlicht in mijn tuin door deze hoge uitbouw.
Maar ik heb nu even een vraag : nu de uitbouw achter de rug is en er een steiger zonder toestemming van mij in mijn tuin is geplaatst boven op mijn planten waar nu weinig van over is ben ik bij mijn buurman geweest om verhaal te halen wie er opdraait voor de schade die ik heb geleden. zegt hij "dan had je je plantjes maar weg moeten halen.'
Mijn vraag..... fijne buurman toch..... weet u raad wat ik hier mee aan moet .... politie al ingeschakeld, maar is moeilijk.
alvast bedankt voor u reaktie

Met vriendelijke groet
Paul

vrijdag 20 mei 2011