Wat te doen met vervelende buurman?

4 reacties

Sinds een aantal jaar is mijn buurman aan mijn planten aan het knippen. Eerst aan mijn cornifeer aan de voorkant, nu sinds een aantal maanden heeft hij ook al het lef om in mijn achtertuin te komen. Mijn achtertuin is helemaal afgezet met schutting.
Hij heeft geen last van de cornifeer aan de voorkant, want de takken komen niet in zijn voortuin. Ook de planten aan de achterkant hellen niet over in zijn tuin.
Ik heb mijn achtertuin afgelopen week boven op de schutting palen gemaakt en prikkeldraad daar aan gemaakt zodat de buurman niet meer in mijn tuin kan komen. Nou heb ik een brief van de woningbouw ontvangen dat ze getipt zijn over de palen met prikkeldraad. Ik heb een week om het weg te halen, anders haalt de woningbouw het weg en krijg ik de rekening/boete.
Ik heb geen idee wat ik moet doen om de buurman hiermee op te laten houden. Niets en niemand helpt. Politie helpt niet, buurtbemiddeling niet, woningbouw ook niet. Ik voel me niet meer veilig in mijn eigen huis/tuin. Waar wordt het lef toch vandaan gehaald dat iemand dit doet?

WIE HELPT!!!!!

zaterdag 8 mei 2010