heb geen inkomen/beslagvrije voet is 0 euro?.

2 reacties

ik heb een vet probleem. ik heb namelijk een ziektewet uitkering, en heb al 3 weken geen rooie cent ontvangen. ik heb namelijk een belasting schuld van 4000 euro, en daar wordt nu wekelijks 292,35 ingehouden. ik heb de belastingdienst gebeld,en die zeiden het volgende: ik zou geen vast woon adres hebben ,en moet ergens ingeschreven staan bij de gemeente.
dat ik niet ingeschreven sta bij de gemeente dat klopt, omdat ik in januari 2013 uit huis ben gezet ivm huur schuld. waar ik nu woon, daar ontvang ik wel post, maar kan me daar niet inschrijven, omdat ik meerdere schulden heb en dat hij geen verdere problemen wil. ik heb het uwv gebeld,en die kunnen niet doen,en verwijzen mij naar de belastingdienst.
ik heb me toen aangemeld bij raadlieden,en die zeiden dat dit niet kon. toen ik weer belde naar het uwv, bleek dat ik daar ook een bedrag moet betalen. nu is het uwv prevent, en houden hen nu het geld in. raadslieden zeiden , dat het uwv wel het bedrag mag verrekenen en dat het beslagvrije voet omhoog moet gaan. ik had een betalingsregeling van 278,45 per maand bij het uwv. nu is mijn vraag, hoe moet het verder?. houdt het uwv nu eens per week het bedrag in van 278,45 of wordt er wekelijks een klein bedrag ingehouden?. verder wil ik weten, wat het beslagvrije voet is?. heb nu al bijna 3 weken niets gegegeten,en heb alleen maar water gedronken. ben echt radeloos, en hopelijk kan iemand mij een goede oplossing geven en wat ik verder moet doen?. voel me zwak en machteloos.
met vriendelijke groet,
smietje

dinsdag 8 oktober 2013