Waarschijnlijk bijstand gestopt doordat oud bewoner zich niet uitgeschreven heeft.

8 reacties

Hallo allemaal,

Ik woon sinds een maandje in een huurwoning van de woningcooperatie. Het probleem begon al bij het inschrijven bij de gemeente. Ze vroegen of de heer Bos er ook nog woonde.
Ik gaf aan dat die hiervoor er waarschijnlijk had gewoond maar dat ik er alleen ga wonen. Toen zeiden ze een onderzoek te starten. Maar kreeg een brief van dat ik was gaan samenwonen. Toen heb ik gebeld en gezegd dat ik daar alleen woon. Moest ik weer komen om een onderzoek daarover te laten starten uiteindelijk via de telefoon opgelost en onderzoek werd gestart. Alle brieven die ik van hem kreeg heb ik retour afzender gedaan. De gemeente zal het doorgeven aan de sociale dienst dat er een onderzoek word gestart en dat ik niet samenwoon. Nu heb ik nog geen uitkering ontvangen en ik ga morgenochtend naar de sociale dienst. Ik denk dus dat het probleem is dat ze denken dat ik samen woon.
Wat dus niet zo is. Hoe kan ik gaan bewijzen dat ik niet samenwoon? Het onderzoek kan namelijk enkele maanden duren en zolang kan ik niet zonder inkomsten. En wat zijn de stappen die ik verder kan nemen zodat het zo snel mogelijk wordt opgelost?
Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

vrijdag 9 oktober 2015