last onder dwangsom

2 reacties

Hierbij een vraag van mij in de hoop dat iemand mij meer kan vertellen.
Sinds 2 jaar ben ik gescheiden en vanaf dat moment begonnen voor mij de problemen. In ons huwelijk hadden wij redelijke schulden opgebouwd.
Mijn ex is na de scheiding de schuldsanering ingegaan. Helaas had dit tot gevolg dat alle schuldeisers nu beslag leggen op mijn loon tot mijn belastingvrije voet.
Ik heb toen via een andere woningbouw een woning toegewezen gekregen maar op het laatste moment ging dat niet door omdat wij ooit een huurachterstand hadden bij haar woningbouw. kortweg werd mij vertelt dat ik 2 jaar lang niet in aanmerking kom voor een huurhuis. aangezien ik volgens de woningbouw van mijn ex nog steeds op dat adres stond ingeschreven bij de woningbouw kom ik dus pas over 1 jaar aan de beurt.
Mijn GBA gegevens staan nog steeds bij mijn oude gemeente en mijn postadres is het adres waar ik eerst woonde.
Daar ik ergens moet wonen en niet in aanmerking kom voor een huis ben ik op een recreatie park gaan wonen daar ik in de prive sector niks kan zoeken ivm borg dat ik dus niet kan betalen.
Nu heb ik laatst van de gemeente een last onder dwangsom toegestuurd gekregen met het verzoek de woning binnen 8 weken te verlaten onder een dwang van €10.000
Ik heb daar een eerste bezwaar tegen ingediend en uitgelegd waarom ik hier woon en dat ik ook even geen kant op kan.
Ik sta dus niet ingeschreven op dit adres.
Sta ook al tijden ingeschreven bij meerdere woningbouwverenigingen en reageer ook elke week op nieuwe woningen als er wat tussen zit.
Voor mij is het dan wel belangrijk dat het hier in de omgeving is want ik heb noodgedwongen mijn auto en scooter weg moeten doen dus zal op de fiets naar me werk moeten.
Openbaar vervoer werkt niet voor mij want ik begin om 5:00 met werken.
Wie kan mij verder helpen zodat ik hier kan blijven zitten tot ik eindelijk een woning heb want ik zou echt niet weten waar ik anders heen moet.
Hoop dat jullie genoeg weten en mij verder kunnen helpen

dinsdag 3 juni 2014