Sport complex

0 reacties

Hallo,

Ik speel bij een volleybal vereniging in Westervoort. Nu wordt het complex verbouwd tot en met september dit jaar.
Wij kunnen nu wel blijven volleyballen in het zaaltje maar het warm water wordt per omgaande afgesloten en ook de kleedkamers zijn niet meer te gebruiken. Nu zetten ze tijdelijke kleedruimtes neer. Dus is dat opgelost maar wat er ook nog bij komt is dat de zaal moet worden betreden door de nooduitgang in het kleine zaaltje waar wij volleyballen. Dit heeft als consequentie dat alle tafeltennissers via het kleine zaaltje waar wij spelen (1 veld) naar binnen komen.
Wat ook het geval is denk ik dat als het zover is of de veiligheid wel kan worden gegarandeerd voor de mensen die daar sporten omdat er in mijn mening maar 1 uitgang is.

Mag dit zomaar of moet de gemeente ons een andere locatie aanbieden?

met vriendelijke groet,
Bart van Empel

Brief bijgevoegd van de gemeente Westervoort

Rivierweg 1 – 6932 KA Westervoort
Telefoon: 026-3113498
Email : info@denieuwhof.nl
Website : www.denieuwhof.nl

Wijzigingen gebruik sportzalen tijdens verbouwing.

Bij demontage van het culturele gedeelte is gebleken dat de toevoer van warm water door de stadsverwarming niet gehandhaafd kon blijven. Dat betekent dat er alleen nog koud water beschikbaar is en dat ook de verwarming niet meer functioneert.
De douches en de toiletten in de kleine gymzaal kunnen niet meer gebruikt worden. In de kleine gymzaal is alleen nog het toilet en het fonteintje in de EHBO ruimte in gebruik.

Vanaf maandag 19 maart is ook de ingang buiten gebruik. De kleine gymzaal kunt u bereiken via de noodingang van deze zaal aan de kant van de oprit.
De grote sportzaal is bereikbaar via de noodingang van deze zaal naast het tijdelijke kantoor.
De kleedkamers van de grote sportzaal zijn vanaf bovengenoemde datum ook buiten gebruik. Hiervoor zijn mobiele kleedruimtes geplaatst naast de noodingang. Verenigingen die gebruik maken van de grote zaal kunnen sleutels krijgen van deze ruimtes zodat zij deze na het omkleden af kunnen sluiten.

vrijdag 9 maart 2012