Meningsverschil met de dierenarts

1 reactie

Onze hond was al enige tijd ziek hij had een hartafwijking en enige andere problemen. Hiervoor kreeg hij medicijnen. 8 weken geleden gingen we op controle bij de dierenarts deze vertelde dat we er over na moesten denken om hem in te laten slapen. Nog wat pijnstilling meegenomen en wat medicijnen. Hij knapte weer wat op en het ging redelijk.
Ik na een week nog extra zijn dagelijkse medicijnen bijgehaald bij de dierenarts. Met de vraag als ik straks overheb mag ik die dan terug geven. Ja dat mocht. 400 Euro medicijnen gehaald. Dierenarts heeft de rekening naar Proteq Dier en Zorg gestuurd. Gelukkig waren we verzekerd.
Eigen bijdrage betaald. Toen kwam de dag dat we onze hond moesten laten inslapen het ging niet meer. Naar de dierenarts medicijnen mee.
Medicijnen terug gegeven zou verrekend worden met de euthansie zowel er dus een min rekening ontstond van 241,71 euro. Ik kreeg dit niet direct terug dit moest nog even worden nagevraagd bij de verzekering. Omdat zij de medijncen hadden betaald waarvoor ik een eigen bijdrage heb betaald.
Na navraag bij de verzekering kunnen zij niks doen met een min rekening. Ik moest dit maar oplossen met de dierenarts.
De dierenarts vindt zichzelf schappelijk want zij hebben de kosten van de euthansie 60 euro weggestreept tegen 300 euro medicijnen die ik heb terug gebracht.
Mijn mening is dus nu dat ik een eigen bijdrage heb betaald over iets wat ik heb terug gebracht. Sta ik hiermee in mijn recht.

zaterdag 12 november 2011