onze kennelnaam wordt onrechtmatig gebruikt door een derde

0 reacties

Ik heb 1 jaar in het bestuur van een rasvereniging gezeten.
in die tijd zijn 2 leden (een koppel) geroyeerd als lid doordat zij in strijd hebben gehandeld met de regels van de vereniging. dit is later ook door een geschillencommissie beoordeeld en die heeft aangegeven dat deze personen terecht geen lid meer zijn.

Dit lid kan hier niet mee omgaan, en heeft mij en andere bestuursleden al meerdere keren bedreigd, en o.a. ook aangegeven dat als hij ons tegen zal komen, wij nog niet klaar met hem zijn. (hij is in het verleden al eens agressief geweest in het openbaar, waar veel mensen getuige van zijn geweest)
Omdat er al verklaringen/aangiftes bij de politie lopen tegen deze persoon voor meerdere dingen , hebben wij ook melding gedaan bij de politie van deze bedreigingen.

Nu heeft deze persoon op zijn eigen website allerlei beweringen/laster neergezet en daarbij ook onze kennelnaam en de namen van andere (oud)-bestuurders.
Hierop heb ik gemaild dat ik eis dat ze onze naam/gegevens van hun website verwijderen, omdat ze hier geen toestemming voor hebben.
Dit weigert hij en heeft nog wat extra tekst bij op zijn websiee geplaatst.

tevens geeft hij aan dat hij met nog meer komt, en kunnen we wrs nog meer laster/onwaarheden van deze persoon verwachten.

Kan dit zomaar? kan deze persoon dit zomaar doen.
Wat kan ik hier tegen doen als individueel / evt in samenwerking met andere bestuursleden die bedreigd zijn en ook op deze website vermeld worden.

vrijdag 16 september 2011