andere auto gekocht bij autodealer , onze oude auto ingeruild , nu wil hij de gebreken van de oude auto op ons verhalen,mag dat?

2 reacties

Ik heb een vraag, wij hebben vorige week een andere auto gekocht en onze oude auto ingeruild.
Op het moment dat we de deal sloten werdt er een bedrag genoemd voor onze auto waar wij uiteindelijk mee akkoord gingen. Alles geregeld met de koopovereenkomsten, onze auto werdt op dat moment alleen van de buiten en binnen kant bekeken.
Nadat de verkoper en ik allebei hebben getekend, zijn we naar huis gegaan met een blij gevoel we hadden een nieuwere auto!!!
een week later gingen we de auto ophalen en alles was geregeld, wij hadden de papieren van onze nieuwe auto en wij gaven de oude papieren van onze oude auto.
Ook hadden wij het vrijwaringsbewijs ontvangen.
Toen was de verkoper even weg en haalde er een monteur bij, ze hebben toen de auto even op de brug gezet en kwamen er achter dat de draagarm is doorgescheurt, nu balen zij daar enorm van, maar wij wisten van niks, de auto was 3 maanden geleden nog goed gekeurt.
Nu zei de dealer tegen ons, we gaan de auto nu heel goed nakijken en als we nog meer schade vinden dan zullen we toch contact met jullie op moeten nemen.
Maar deze man kan die schade toch niet meer op ons verhalen en hij kan de koop toch ook niet terug draaien?
Hij had dan de auto toch op de brug moeten zetten VOOR hij een koopovereenkomst met mij afsloot?

Ik maak me best zorgen, terwijl ik er niks aan kan doen, hij had eerder de auto na moeten kijken toch

donderdag 24 juni 2010