BCC sony home cinema set

1 reactie

Woensdagavond zocht ik online naar een mooie home cinema set en vond ik op de bcc site een leuke sony home cinema set, de BDVIZ1000 voor 99 euro. Niets vermoedend bestelde ik het product en betaalde gelijk met ideal.

Nu heb ik vandaag een annuleringsbrief ontvangen waarin vermeld wordt dat er sprake is van een typefout. De overeenkomst wordt ontbonden en ik krijg mijn geld terug. Mijn orderstatus op de website is onveranderd, dat staat nog steeds op verwerkt.

Donderdag was het product van de site gehaald en BCC heeft toen gelijk de disclaimer aangepast. Ik heb woensdag een kopie gemaakt van de disclaimer, dit moet toch voldoende bewijs zijn.

Een kennis van mij heeft ditzelfde product gisteren thuis ontvangen voor 99 euro. Alle consumenten die dit product op dinsdag en woensdagochtend hebben besteld, hebben het nu al in huis voor die 99 euro.

Opsommend (net als een andere gedupeerde op www.klacht.nl)
1. disclaimer van het moment dat men besteld heeft sluit foutieve prijzen niet uit enkel wordt een prijs van 0 euro uitgesloten

2. prijs van 99,– euro is een aan nemenlijke prijs voor een 5.1 surround set (zelf als het een A merk betreft) ze zijn er zelfs goedkoper

3. BCC geeft zelf aan fout te zitten door snel en stiekem als eerste de disclaimer aan te passen.

Kan iemand mij hier mee helpen?

mvg,
JW

zaterdag 26 november 2011