binnen 2 maanden auto stuk

0 reacties

Ik heb begin september een tweedehands auto gekocht. Ik heb hier 2 maanden mee kunnen rijden tot mijn compacking stuk ging. Bij de aankoop werd mij vertelt dat hij hem net had vervangen. Ik heb de garage gebeld waar ik de auto heb gekocht en ze hebben hem opnieuw nagekeken, maar blijven erbij dat ze hem goed hebben gevlakt en dat het komt doordat ik te lang met de auto heb doorgereden terwijl hij niet goed koelde, zelf heb ik dit pas gemerkt dat er iets mis wad een minuut voirdat mijn auto er mee stopte.
De garage zegt als ik alles moet vervangen wat stuk is ongeveer 1000 euro kwijt ben. Aangezien ik pas 22ben en niet veel verdien is dit erg veel geld en bijna het vedrag wat ik voor de auto heb betaald. Nu gaf hij mij ook de optie om de auto weer in te leveren en een andere auto uit te zoeken maar dan als de auto bijv. 1100 euro kost er 700 voor te betalen.

Nu vraag ik mij af wat ik moet doen en of hij niet gewoon de hele schade moet betalen of dat ik mijn geld terug kan krijgen voir mijn miskoop, want ik blijf er bij dat de compacking niet goed is gemaakt en het niet mijn schuld is....

maandag 26 november 2012