Muur renovatie

0 reacties

Met een aantal buren hebben wij van onze koopwoning de muren laten renoveren, d.w.z voegen er uit, stenen stralen opnieuw voegen en impregneren.
De muren zien er prima uit, met uitzondering van een stukje onder het zonnescherm.
Er valt vrij slecht met deze mensen te communiceren, er werd gezegd in de offerte stond dat alles verwijderd diende te worden, echter de firma die het uitvoerde kwam al een week eerder dan gepland, en wij hadden zelf geen mogelijkheid om het zonnescherm te verwijderen. Verder werd er niet over gecommuniceerd, mocht wel water en stroom leveren voor de hele buurt. Dit omdat wij de enige waren die thuis waren de rest is twee verdiener en dus niet thuis. De apparatuur waarmee gewerkt werd was van slechte kwaliteit, dat alles nog eens extra lang duurde. En tot overmaat van ramp ook nog eens de douchecel onderwater kwam te staan.
Dit alles kenbaar gemaakt aan de aannemer, die zei: alles had verwijdert moeten worden, dus ik doe niks meer en kom niet meer met mijn hele circus terug.
Ergens had ik daar nog wel vrede mee. Maar ook aan de waterschade had hij geen boodschap. En reageerde niet meer.
Echter na enige tijd kwam er een mede werker, die met zijn baas had overlegt, en iets zei dat zijn baas niet zo'n sociale inslag had, en dat het wel opgelost zou worden. En heeft toen de resterende voegen verwijdert. Nu hoor ik niks meer van het bedrijf. En ik ben het zat, ik zou heel graag willen weten wat de juiste stappen zijn om dit voor elkaar te krijgen en toch op de een of andere manier voor elkaar te krijgen, want de schade is nu wel veel groter geworden.
Graag uw mening

Ab Boezerooij

zaterdag 25 juli 2015