Tickets gekocht via ticketpoint

2 reacties

Ik heb begin maart kaarten besteld voor De Toppers in concert. Op nadat ik de bestelling geplaatst heb heb ik totaal niets meer gehoord van hun. Op hun website staat vermeld dat de kaarten 4 weken voor het evenement opgestuurd worden en als de bestelling 6 weken voor het evenement besteld zijn dat deze 3 weken later bezorgd worden. Echter is het evenement eind mei en heb ik nog niets ontvangen.

Daarnaast is er helaas iets tussen gekomen waar door ik absoluut niet naar het concert kan gaan. Dus ik heb aangegeven dat ik graag afzie van de koop en ik mijn geld terug wil hebben. Ik had alleen niet verwacht dat ik daar een dermate bot antwoord op zou krijgen en mij daarnaast de mogenlijkheid tot reageren ontzegd zou worden.

De reactie van Ticketpoint was kort en de mogenlijkheid om hier op te reageren werdt niet gegeven

==========================================================================================================
Naar aanleiding van uw vraag kunnen wij u het volgende mededelen:

Helaas kunnen wij uw reservering niet meer annuleren. De opdracht die u gegeven heeft, hebben wij verwerkt en voor de verschuldigde gelden is een opdracht naar de bank verzonden.

Hierdoor is de boeking afgesloten en kunnen wij er niets meer aan veranderen.

Eenmaal gemaakte boekingen niet geannuleerd worden, zie onze voorwaarden. Alleen als u ticketpointgarantie heeft afgesloten kunt u met een geldige reden, inclusief schriftelijk bewijs hiervan, uw aankoopbedrag terugkrijgen. U heeft deze garantie bij uw boeking niet afgesloten, dus kunnen wij geen geld retourneren.

==========================================================================================================

Helaas pindakaas?..... maar ik vraag me af wat precies het probleem is 2 maanden voor het evenement. Ik heb nog niets van ze ontvangen... het geld is al wel afgeschreven.... volgens mij mag ik de koop gewoon annuleren wegens het niet leveren van goederen...

Daarnaast is het volgens het reglement niet toegestaan om de door mij bestelde tickets te verkopen.....

Wat kan ik doen?

zaterdag 9 april 2011