Verkoper heeft showmodel 2 keer verkocht

2 reacties

Wij zijn tweemaal bij een keukenzaak geweest, het eerste maal om een offerte te laten maken en ideen op te doen.De tweede afspraak stond een maand later, deze hebben wij verzet ivm het nog niet klaar hebben van de bouwtekening.
Wij zijn een week later dus op tweede bezoek geweest. Dit keer om de offerte aan te passen. Op dat moment hebben wij een showmodel van de keuken uitgezocht. Deze was scherp aangeboden.
dit model is ook in de offerte bevestigd. Wij hebben op dat moment besloten om de keuken te kopen en de offerte ondertekend.
nu 2 maanden later belt de zaak op met de mededeling dat de koelkast al verkocht was aan iemand anders. De keukenzaak geeft aan dat wij er 3 keer geweest zijn, wat dus niet zo is omdat den 2de afspraak afgezegc en verzet is, en dat de koelkast tussen de tweede en derde afspraak van ons al aan iemand anders verkocht was.

Komt er op neer, wij hebben een getekende offerte, dat wij de keuken gekocht hebben met de omschijving van de koelkast er in, naar mijn idee hebben wij dus nu ook recht op die koelkast voor die prijs. Wie weet hier meer van?

Alvast dank!

dinsdag 13 november 2012