Vervanging overkapping carport voldoet niet aan de verwachtingen

0 reacties

Ik heb 6 weken geleden voor 1200 Euro de overkapping van mijn carport laten vervangen. Ik vond dit wel wat duur maar omdat deze hovenier eerder voor mij naar tevredenheid werk had uitgevoerd heb ik hem de opdracht gegeven. De werkzaamheden waren inclusief afvoer oude materialen.

De vervanging bestond uit: 6 nieuwe balken en 2 golfplaten van goede kwaliteit. De uitvoerder heeft ervoor gekozen om de golfplaat in 2 stukken te bevestigen, waarbij de overlapping tussen 2 balken kwam te zitten. Hier lekte het hevig als het regende. Om dit te repareren heeft de uitvoerder een kit aangebracht, maar dit heeft nauwelijks effect gehad, behalve dan dat er nu al veel vuil zit tussen de overlappende delen. Hij wilde dit verhelpen door een extra balk aan te brengen op deze plek. Mijn buren hebben gewoon één golfplaat over hun carport.

Omdat het geheel er nu al niet bepaald mooi uitziet, heb ik gevraagd om een golfplaat uit één stuk. Hij wil dit wel doen, maar dan wel als wij de kosten delen. Ik vind dat ik eigenlijk niet hoef te betalen voor de golfplaten die er nu op zitten.

Graag advies over hoe nu verder.

Alvast bedankt!

woensdag 4 mei 2016