Website niet opgeleverd, opgelicht!?

1 reactie

Ik denk dat ik ben opgelicht.
Omdat ik een website incl.webshop wilde laten maken ben ik na een hoop gezoek, gemail en gebel terecht gekomen bij een bedrijf waaarvan ik dacht; dat is 'm! De naam klonk ook redelijk betrouwbaar Mavanov Webdesign. Zijn site zag er goed uit, zij portfolio ook en daarnaast konden we goed met elkaar communiceren. Hij begreep wat ik wilde.... Dacht ik. In het begin ging alles voortvarend, ik kreeg al snel een voorbeeld van mijn website (homepage)te zien en dat zag er best goed uit.
Nu wilde hij dat ik het totale bedrag aan hem zou overmaken want zo werken ze nu eenmaal, dit stond ook in de AV.
In alle vertrouwen heb ik het bedrag overgemaakt, iets wat ik normaal niet zou doen nu dus wel gedaan.

Ik ben echter behoorlijk kritisch en veeleisend en ik gaf de punten ter verbetering ook per mail of telefoon door.
Hij gaf aan dit te doen, dit alles is in maart van 2011 gebeurd en tot op de dag van vandaag nog steeds geen website. Oplichting!
Ik moet hem steeds achterna zitten en dan komt hij met prive argumenten en problemen. Ik heb aangegeven dat het heel vervelend voor hem is maar dat de website echt af moet. Hij is zelfs tekeer gegaan tegen mij. Ik ben op dit moment desduivels want ik heb op dit moment inkomstenderving, ik zit al maanden met goederen die ik niet kan verkopen, hij laat niets van zich horen. Ik vind het heel erg dat je als ondernemer zo met je klanten om gaat en dan vooral in deze tijden waarin we er allemaal hard aan moeten trekken, je gewoon wordt opgelicht.
Ik heb nu helaas geen middelen voor een advocaat/ rechtsbijstand.Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik hier in ben getrapt. Hij loopt zichzelf te profileren als de marketing en deskundige man op twitter en facebook, dat ik bijna geneigd ben om zijn praktijken eens aan zijn trouwe volgers / facebook likers mee te delen! Dat is is niet chique en zit niet in mijn aard, maar kan een gevolg zijn als je niet reageert op mijn berichten. Ik heb maanden dag en nacht gewerkt aan mijn teksten, foto's verzamelen, etc,etc, zodat hij verder kon en mijn website snel online kon. Dit is pure oplichting.

maandag 27 januari 2014