Weg WAO Hiaat verzekering

1 reactie

Hallo

jaren geleden heb ik bij mijn toenmalige werkgever (Euroase Hotels)een WAO Hiaat verzekering afgesloten
in 2002 werd deze organisatie overgenomen door Golden tullip Hotels waardoor ook de meeste verzekeringen elders moesten worden onder gebracht.
Ik zat toen al voor een gedeelte in de wao.
Toen ik gebruik wilde maken van de WAO Hiaat verzekering bleek dat ik al die jaren betaald had aan mij eigen werkgever omdat zoals later bleek de mensen die tijdens de overname ziek waren of in de wao zaten niet konden worden mee verzekerd kortom bewust buiten de verzekring zijn gehouden en ook niet laten staan bij de toenmalige verzekering.
Dit is toen uitgelopen op een rechtzaak en na 2 jaar procederen ben ik toen in het gelijk gesteld en dat hield in dat Goklden Tullip Hotels mij maandelijks een uitkering a 750 euro moest uitbetalen tot aan mijn pensioen mits het afkeer percentagen niet zou veranderen want dan zou het bedrag ofwel hoger worden ofwel lager.
in 2007 ben ik gescheiden en heb toen een andere woning moeten zoeken/kopen en in de hypotheek zijn alle inkomsten meegerekend dus ook dit wao gedeelte van Golden tullip
Nu is in mei 2009 Golden Tullip hotels Failliet gegaan en van de een op de andere dag ben ik dat geld kwijt en krijg ik van iedereen te horen ja helaas pech gehad, we kunnen u helaas niet verder helpen, ja sorry.
Ik ben door dit alles inmiddels voor 80 a 100% in de WAO geraakt en dat houd nu in dat ik voor 1300 euro moet zien rond te komen terwijk dat dus 1800 euro was de uitgaven bedragen momenteel aan hypotheek,verzekeringen, en gemeentelijke heffingen zo,n 1326 euro dus dat houd in dat ik hier niet kan blijven wonen.
Toen ik dit huis kocht jheb ik dat oa gedaan met het geld dat er vrij kwam na het verkopen van onze woning na de scheiding en wat ik nu bedoel te zeggen is dat als ik nu mijn woning verkoop dan ben ik een het meeste van mijn eigen geld daarna kwijt dat opgeteld bij het bedrag wat ik nu maandelijks moet missen tot aan mijn pensioen ben ik dus zo goed als alles kwijt en word ik dus dubbel zo hard genaaid en iedereen maar zeggen in dit land sorry,pechgehad,we kunnen niets voor u doen.
En toen ik laatst aan googelen was las ik dat Dhr Hans kennedie na zijn starwood affaire maar weer even een nieuwe keten in de balkan gaat opzetten.
Dat Golden Tullip maar weer even 10 nieuwe Hotels wil kopen dit jaar enz enz

Beste mensen leg me nu eens uit waar hier de rechtvaardigheid in zit want ik snap hier helemaal niets meer van ik ben dus geruineerd
weg pensioen
weg appeltje voor de dorst later
weg leven
weg geloof in gerechtigheid
weg geloof in de mensheid

woensdag 28 juli 2010