Ook volgens de thuisrechters had meneer Van der Linden het hoogste woord

81% koos op live.ncrv.nl de kant van de verweerder

Via live.ncrv.nl (op computer, smartphone of tablet) kunt u uw mening geven, om erachter te komen hoeveel procent Rijdende Rechter u bent. Lees hier meer over het tweede scherm

Deze week kon de kijker in tien stellingen bewijzen de beste thuisrechter te zijn. Wederom was de meerderheid van de thuisrechters het eens met het eindoordeel van mr. Visser. Hiermee kregen vader en zoon Van der Linden gelijk. Met de eerste stelling: 'Van Hees moet wel de juiste papieren hebben om 'zijn' stukje grond te kunnen opeisen' was een duidelijke meerderheid(79%) het eens.

Over de vijfde stelling waren de thuisrechters verdeeld. 49% van de kijkers was het eens met de stelling 'Alles is te checken bij het kadaster en getuigen of bewijzen zijn dus overbodig'. Op deze stelling reageerde 14% neutraal en 37% was het oneens.

Als geen van de 35 rechthebbenden van zich laat horen, gaat de grond naar iemand anders. Met deze stelling was 51% het eens. 36% was het niet met de stelling eens en 13% zat daar tussenin.

De slotvraag, waar het allemaal om draait was ook deze week weer: 'Welke partij denkt u dat er gelijk krijgt?'. Iets meer dan tachtig procent van de thuisrechters gaf dhr. Van der Linden gelijk en was het dus eens met mr. Visser.

Speel volgende week ook mee en maak kans op de unieke Rijdende Rechter-mok

Meer resultaten? Lees ook de uitslagen van de afgelopen weken:

aflevering 1: 78% thuisrechters was het eens met mr. Visser
aflevering 2: Hoe oordeelden de thuisrechters in aflevering 2?
aflevering 3: Maar liefst 87% thuisrechters velt hetzelfde oordeel als mr. Visser
aflevering 4: 78% van de thuisrechters keek deze week door dezelfde bril als mr. Visser
aflevering 5: Thuisrechters vinden de boom niet het probleem
aflevering 6: Thuisrechters zetten VvE op de tocht