Thuisrechters vinden de boom niet het probleem

De enige echte Rijdende Rechter mok

Tijdens de vijfde aflevering van De Rijdende Rechter was 74% van de kijkers het eens met de uitspraak van mr. Frank Visser. Meneer Bogers kreeg gelijk boven de familie Muller, die de boom van de buurman zo snel mogelijk weg wilde hebben.

Door via live.ncrv.nl uw mening te geven, is te zien hoeveel procent Rijdende Rechter u bent. Deze week is Loes van den Winkel de gelukkige winnaar van de zeer gewilde en unieke Rijdende Rechter-mok.

Lees hier meer over het tweede scherm

De thuisrechters kregen deze week tien stellingen om erachter te komen hoeveel procent Rijdende Rechter zij zijn. Een grote meerderheid van 62% vond dat de boom die mevrouw Muller weg wil hebben niet het probleem is. Zo bleek uit de tweede stelling.

 

Met de stelling 'De boom richt geen schade aan en mag dus gewoon blijven staan' was 55% het oneens. Volgens de thuisrechters moet de boom van meneer Bogers omgehakt worden.

 

 

Van de thuisrechters was 45% het eens met de stelling 'Bogers mag de boom niet kappen, hij is niet de eigenaar'. 26% was het helemaal eens. In totaal vond 71% dat het Bogers niet toegestaan is de boom te kappen, omdat hij niet de eigenaar is. Na alle stellingen was 74% overtuigd van het weerwoord van meneer Bogers.

 

Speel volgende week ook mee en maak kans op de unieke Rijdende Rechter-mok