Baas in eigen greppel

Still van de Rijdende Rechter uitzending Baas in eigen greppel
Baas in eigen greppel, uitzending, 31 minuten
dinsdag 29 september 2015
Anneke van de Graaf geniet van haar prachtige tuin, totdat er zomaar iemand langskomt om haar greppel te onderhouden. Dit schiet mevrouw Van de Graaf in het verkeerde keelgat. De Vereniging van Eigenaren vindt dat zij verplicht is om de greppels te onderhouden. Van de Graaf is het hier niet mee eens. Meester Visser komt daarom langs om te bepalen wie de greppel van Van de Graaf in mag.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Meneer Elzinga was duidelijk op oorlogspad met zijn dreigement om bij verlies de greppel van mevr. van de Graaf af te sluiten. In ieder geval ging Elzinga ten onder aan zijn gebrekkige kennis over de statuten van de vereniging. Het mooie aan de uitspraak was de toevoeging van mr. Visser, dat mevr. van de Graaf toch beter de beheerder zal toestaan om de greppel toch eens per jaar te laten schoonmaken. Met stroop vang je meer vliegen dan met azijn en die kan Elzinga in zijn zak steken. Jammer, onnodig en provocerend zal zijn, als Elzinga aan de leden gaat voorstellen de statuten dienovereenkomstig te veranderen om zijn zin te krijgen. Dat lijkt mij niet verrassend voor deze man.

Grappig, het duimpje omhoog was 100% en toen ik duimpje naar beneden klikte was het 87,5%
Kortom, vrijwel geen reacties op deze uitzending en dat klopt wel, want het was bom-saai.
De wet is volgens mij wel simpel: je mot alle regenwater op je eigen grond laten afvloeien.

Meneer Elzinga is hier duidelijk door Meester Visser op zijn plaats gezet. Ik kan me goed voorstellen dat Mevrouw van de Graaf dat arrogante en intimiderende toontje goed zat is.

Het is wel duidelijk dat Anneke van de Graaf een drammerige vrouw is. Haar zoon danst ook naar haar pijpen. Van de Graaf hoort eigenlijk niet thuis op een locatie als waar zij vertoeft omdat ze de gemeenschapszin kennelijk al jaren geleden overboord heeft gezet.

Ik zou de huidige greppel afsluiten, een nieuwe graven en Van de Graaf het verder laten uitzoeken.

Daarmee moet zij het doen!

Je lijkt Elzinga wel, van der Meer en met dit soort agressie bereiken we natuurlijk niets. Mevr. van der Graaf heeft genoeg getolereerd en had er eindelijk genoeg van en dat heeft net zo veel te maken met gemeenschapszin als met een lantaarnpaal.

Bah bah, was dat nou een voorzitter van de VvE, of zat ik naar een soort van beul te kijken?
Waarschijnlijk is meneertje Elzinga vroeger ook de beul van het schoolplein geweest die altijd zijn zin moest opleggen aan anderen. En maar doordrammen!! Een echt ziekelijke geldingsdrangzag ik hier.

Wat een belachtelijke/beledigende opmerking en beschuldiging aan het adres van iemand die zich niet meer kan verdedigen tegen aantijgingen. En vooral niet zo'n opmerking als "nsb mentaliteit" zoals U zich denkt te kunnen permitteren.

De voormalige beheerder zal gedaan hebben wat zijn baas hem opdroeg, die greppel schoon houden, niet meer en niet minder en dat mevrouw en de voormalige beheerder daarover in de clinch lagen is nog altijd geen reden om hem een vies nsb-mentaliteit mannetje te noemen.

Waar 2 vechten hebben normaliter op z'n minst 2 schuld. Bah, misselijkmakend om een dood iemand die zich niet meer kan verdedigen zo zwart te maken. Eigenlijk zou iemand zich moeten schamen voor zulk soort opmerkingen maar helaas, in Nederland regeert de hufterigheid en niet meer de redelijkheid.

Helemaal met Peter van der Vliet eens !

Deze reactie is nu niet meer relevant want het bericht waar dit als reactie op is geschreven staat niet meer op deze site.

De reactie is dus zeer zeker niet gericht op het bericht van vmn, want daar stonden niet de beledigende opmerkingen in waar ik op reageerde.

Elzinga probeert het te verbergen...maar lukt niet.
Wat een dominant heerschap...

Pagina's