Bambi stinkt

Still van de Rijdende Rechter uitzending Bambi stinkt
Bambi stinkt, uitzending, 35 minuten
dinsdag 19 januari 2010
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Bambi stinkt. Mr. Frank Visser wordt ingeschakeld bij een slepend conflict. Midden in een woonwijk in Ede staat namelijk een hert in de tuin. Het beestje is door zijn soortgenoten verstoten en wordt opgevangen door de familie Brouwer. Zij verzorgen hem met liefde en gaan regelmatig met hem aan de wandel. In het plaatselijke winkelcentrum is het hert een bekende verschijning geworden. De buren, de familie Meulen, zien het dier echter het liefst zo snel mogelijk vertrekken vanwege de stankoverlast. De familie Brouwer kan het niet over haar hart verkrijgen het dier los te laten. Woningbouwvereniging, milieu-inspectie, politie en gemeente: geen van allen hebben zij het conflict kunnen oplossen. Daarom schakelt de familie Meulen De Rijdende Rechter in. Mag het hert blijven? Presentatie: Jetske van den Elsen.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

ik hou wel van stank

wat kunnen mensen toch zeuren....

Of dat beest nou stink of niet de buitenruimte is gewoon veel te klein en bij slecht weer wordt hij ook nog is opgesloten in een klein donker hokje.

mensen zeuren altijd bahhhhh

`Wie dieren houdt moet er voor zorgen. Het zijn niet alleen de omwonenden die er hinder van (kunnen) ondervinden maar het dier zelf zal zich daarbij oook niet bepaald prettig voelen.
De uitspraak als zodanig is dan ook gepast,

Dat dit soort mensen uberhaupt dieren mogen houden is mij al een raadsel!

hehe :) - smooth reaction... ,

Reality: het enige wat ik niet begrijp is dat men steeds zo laks omgaat met geluidshinder. Ik denk dat je dit pas kan begrijpen als je het zelf meemaakt.

haha, juist ja. :D

mee eens!

Een hert wordt toch niet in de achtertuin?! Dat beestje verdient vrijheid! Al is de stankoverlast minimaal, het blijft een wild dier.

Pagina's