Beijerse motor werkt niet

Still van de Rijdende Rechter uitzending Beijerse motor werkt niet
Beijerse motor werkt niet, uitzending, 35 minuten
dinsdag 7 mei 2013
Mark van der Have denkt voor een leuke prijs een tweedehands bolide te kopen. Na een paar maanden gaat het mis. Verschillende garages en reparaties later komt hij erachter dat autobedrijf Gerrit Jonkers de auto in onderhoud had. Jonkers zegt in een mail nooit de waterafvoer te checken. Volgens Mark het teken dat Jonkers nalatig is geweest en dus verantwoordelijk voor de verstopte motor. Hij wil dan ook dat Jonkers de rekening betaalt van de gereviseerde motor die er door een andere garage in is gezet.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Mijn hemel wat staan een paar van die panelleden uit hun nek te kletsen. Ze halen er dingen bij die nergens op slaan. De expert zegt ook duidelijk dat de schade hoogstwaarschijnlijk een andere reden heeft/kan hebben. De man heeft dus echt helemaal nergens recht op, zo simpel is dat.

Dat stukje amateurtoneel van die panelleden mag er echt uit inderdaad. Het lijkt wel alsof ze een café debielen zonder enig rechtvaardigheidsgevoel hebben leeggetrokken.

Dus een goede leer, koop je auto niet via marktplaats, vind ik. En doe je het wel, laat hem dan eerst keuren. Is die goed betaal je de kosten, is het niet goed, betaald de verkoper de kosten. Lijkt me zeer redelijk.

GOEDE UITSPRAAK

wie koopt er nou een auto met bijna 3 ton op de teller, dan weet je dat je problemen kan krijgen. motor heeft zijn beste tijd gehad.

@ Ron_L

Allang automonteur of Bmw deskundig, lees eerst is statistieken en reageer dan.

Uiteraard hoeft de garage niet te betalen. zij hebben geen enkele kans gekregen om er iets aan te doen. De eigenaar is lang door gereden en heeft in de tussentijd elders de auto een beurt laten geven waarbij 1 liter koelvloeistof moest worden bijgevuld
De motor ging toen stuk en deze is ook elders gerepareerd. Neen volledig terecht en ik ergerde mij aan de domme reacties van enkele van de vrouwen in de studio. Zij begrepen het probleem helemaal niet

Wat een akelige man... En wat sneu als je bedrijf op die manier te kijk wordt gezet! Totaal eens met de uitspraak en ik zou zeggen: eventuele gemiste omzet verhalen op deze fijne meneer ;)

Hoezo? De garage stuurt peperdure facturen, maar als iemand met klachten komt beginnen ze gelijk te ontkennen en te draaien.

Enge garage.

Een beetje arrogante jongeman die een garage wil laten opdraaien voor een tegenvaller aan z'n BMW ... komt niet echt sympathiek over. Lijkt er meer op dat hij ze er met een mailtje in wilde luizen.
Zelf ga ik trouwens bij autoproblemen even langs bij m'n garage of ik bel ze eventjes. Nooit ellende gehad.

Pagina's