Biggenleed

Still van de Rijdende Rechter uitzending Biggenleed
Biggenleed, uitzending, 40 minuten
dinsdag 6 september 2011
In Hoorn woont Rietje Heeres met haar twee Göttinger varkens. Ze heeft al twintig jaar dieren in haar flat maar nog nooit iemand horen klagen. Totdat er een brief van de woningcorporatie op de mat verschijnt. De varkens zouden stankoverlast veroorzaken. Haar wordt dringend verzocht iets aan de stank te doen. Zo niet, dan moeten de varkens verdwijnen, maar voor Rietje is dat ondenkbaar. Volgens haar gaat het om een persoonlijke vete. Het maakt haar wanhopig.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Bent u het eens met de uitspraak van meester Visser?

recht heeft gezegevierd!! nu nog alle varkentjes die niet op zoveel vierkante meter mogen leven maar tussen een paar tralies mogen liggen omdat wij zo graag zo goedkoop mogelijk willen barbequen,wanneer gaan we daar eens tegen in,stop mensen en laten we ons gaan schamen!!!

Heel erg WAAR ! Diep, diep treurig.....

Ik vind het terecht dat mevrouw de varkens mag houden. Zo zorgzaam en liefdevol als ze met de dieren omging. Als de buren vinden dat het stinkt zetten ze maar een knijper op hun neus!

Ben uitermate content met de uitspraak van meester Visser. De dame die kennis van zaken heeft over varkens gaf mevrouw de goede tip de ontlasting gewoon in toilet te deponeren wat op zich al veel stank zal verminderen en ook voor het urineren op kattenbakgrint kan de geur ook minimaliseren, dus fantastisch voor mevrouw. Heel erg gefeliciteerd.

Gefeliciknort lieve Mevrouw. Mijn buren housen tot diep in de nacht, kotsen de galerij onder en spugen in de lift.DAT is pas vies. Dus.....Dieren beschermen is mensen beschaven.

Leuke varkentjes ;-)

Stop met dat panel, dat is een verschrikkelijk slecht idee. Ik keek altijd graag naar de rijdende rechter, maar zal dat, zolang het panel er is, niet meer doen.

Eens. Wat een raar idee is dat zeg. Echt heel irritant om te kijken. Ik zette het geluid eigenlijk alleen maar uit tijdens die panels.

Wat stoer hoor, annoniem commentaar geven.
Heel zwak.

Pagina's