Busje komt zo

Still van de Rijdende Rechter uitzending Busje komt zo
Busje komt zo, uitzending, 30 minuten
dinsdag 21 mei 2013
-Sjaan Schutte heeft enorme last van een bushalte die vlakbij haar balkon staat. Gelukkig heeft de gemeente Krimpen aan de IJssel haar beloofd om de bushalte te verplaatsen naar een veel betere plek. Mevrouw Schutte haalt opgelucht adem. Maar dan komt de gemeente terug op haar belofte. De bushalte blijft staan waar hij staat.....
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Gestoorde gemeente die bushaltes niet TUSSEN de woonhuizen zet, maar PAL OP de huizen.

De bushalte gewoon bij schakelaar zetten en probleem is opgelost

Tegenwoordig is dit uit den boze, men zet niet zomaar een bushalte bij de schakelaar. Tevens zorgt dit voor meer hoogwaardige last perikelen.
Anderzijds ondervinden de omwonenden er dan ook last van en zal de druk op de ketel oplopen. Ik hoop u genoeg geïnformeerd te hebben.

Anton

Vond alle bewoners zeuren, maar ben blij dat mevrouw in het gelijk gesteld is, want zij heeft meer last van de bus dan die mensen verderop

Goede uitspraak,was ook belachelijk hoe dicht die halte bij de huizen stond terwijl er verderop plaats is.Alleen omdat die Meneer wat welbespraakter is lukte het hem de ambtenaar om te praten.Dat kan niet natuurlijk.

oplossing:

Bushokje op het 'pleintje' zetten tussen de huisjes, of gewoon de halte Ctr+Alt+Del... laat ze maar lekker een eindje lopen....

Begreep ik de reactie van de wethouder goed na de uitzending t.w. "er zijn meer bushaltes zonder bushokje". Is dit een manier om burgers die hun gelijk hebben gekregen van de rechter alsnog dwars te zitten?
Ik hoop echt dat ik het verkeerd gehoord of begrepen heb.

Wie draagt er naar alle waarschijnlijkheid het meeste bij aan het hele bushokje? Juist! De huiseigenaren in de gemeente, middels alle belastingen, heffingen e.d. Dus, hoezo paaien? Wie ergens voor betaalt mag er toch op zijn minst wat over te zeggen hebben.

dát is pas onzin, óók huurders dragen gemeentelijke heffingen en belasting af

dat was ook mijn idee. toch de bushalte laten waar die nu is en alleen het hokje weghalen. erg onsportief!!

Pagina's