Buur zoekt schuur!

Still van de Rijdende Rechter uitzending Buur zoekt schuur!
Buur zoekt schuur!, uitzending, 30 minuten
dinsdag 18 november 2014
In een rijtjeshuis in Deventer woont mevrouw Brevet al jaren naar volle tevredenheid. Totdat meneer Isitan naast haar komt wonen. Hij verbouwt zijn woning om zoveel mogelijk kamers te kunnen verhuren. Tijdens zijn werkzaamheden komt hij erachter dat het schuurtje van mevrouw Brevet voor de helft op zijn grond staat. Mevrouw Brevet heeft het huis inclusief berging in 1989 gekocht. Ze weet niet beter dan dat de berging gewoon van haar is. Maar de buurman eist de grond op.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Tja, wat moet ik ervan zeggen. Het zal je buurman maar wezen zal ik maar zeggen. Ik denk dat die mevrouw het nog zwaar aan de stok zal krijgen met dit heerschap. Vooral zijn laatste uitspraak over zijn troef was walgelijk en vooral dom, dom en oliedom. Als hij het gewild had, had hij namelijk altijd al naar een rechter kunnen stappen maar ja, dan had hij misschien het opmeten door het kadaster zelf moeten betalen. Nu heeft hij zich echter zeer zwaar in de vingers gesneden volgens mij.

1. Hij heeft namelijk schriftelijk (en bij zijn hopelijk volle verstand) de bindend advies overeenkomst ondertekend waarbij beide partijen zich verplichten zich aan de uitspraak te houden.

2. Hij kan alleen maar bij een rechter vragen de bindende advies overeenkomst te laten vernietigen, voor de rest kan hij er namelijk (als het goed is) helemaal niets mee voor een rechter want er is geen hoger beroep mogelijk bij een bindende advies verklaring. Zoals gezegd zijn enige hoop in deze is om bij een rechter de BAO te laten vernietigen maar dan moet hij aantonen dat "de inhoud of de wijze van totstandkoming daarvan, in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn" en dat kan hij zich volgens mij op de buik schrijven.

Al met al een zeer onprettig persoon om je zo te kijk te zetten ten opzichte van heel Nederland.

Volledig eens met de uitspraak

Dit heerschap type heet hoofd koud hart , denkt slim te zijn met een royaal gebaar 1 euro vruchtgebruik grond. Deze huisjesmelker koopt, zegt hij zelf, panden op via executieveilingen en bood ook mevrouw een bedrag voor haar huis waarvoor je nog geen garage kan kopen, dus is het voor hem een koud kunstje om haar er uit te treiteren en vervolgens het huis voor een habbekrats te kopen, dat is hij volgens mij van plan. De vergunningen die hij zegt te hebben zijn die wel legaal verkregen? Ik snap de juryleden niet die het voor hem opnamen. Die vrouw durft hem gewoon niet aan te klagen, denk dat dit heerschap uit een ander vaatje had getapt als hij een breedgeschouderde sportschoolman naast zich had wonen.

Wat een lef om 40.000 te bieden voor een huis in Deventer, een huis dat veel meer waard was dan die prijs.

Het was maar een klein huis, zo te zien, maar heer Selim heeft misschien of wellicht nog nooit van inflatie gehoord.

BEN BANG DAT DEZE MENEER OP ZO,N MANIER HAAR WEG ZAL PESTEN,EN WEER GOED KOOP AAN EEN HUIS KOMT
KRIJG DEZE VROUW NOG WEL BIJSTAND VAN UIT DE RIJDENDE RECHTER,NAAR DEZE UITZENDING
IK HOOP DAT DIE MENEER sELIM FLINK OND
ER UIT GAAT MET ZIJN SCHANDALIG GEDRACH

Mevr. Truus
Dat zit wel goed, Meester Visser en zijn Team hebben een prima nazorg. Meester visser ziet er ook op toe , dat zijn uitspraak, ten uit voer wordt gebracht, Meester Visser is Rechter, maar ja gaat die Enge man in hoger beroep, dan weet ik het niet, of een hogere rechter, de uitspraak van Meester Visser kan vernietigen, maar dat kost die engerd geld, maar verjaart is verjaart, Mevr. Truus

deze reactie heb ik verwijderd omdat hij sloeg op een bericht dat sindsdien verwijderd is.

ik dacht al dat jij de webmaster was want je verwijderd altijd alle reacties die niet in jou straatje passen.
Censuur noemen ze zoiets; misschien is er een baantje voor je in Noord Korea

Sorry, maar ik heb hier gelukkig helemaal niets te zeggen. En mij staan wel meer berichten niet aan qua inhoud maar zolang ze aan de spelregels voldoen kan ik alleen schrijven dat ik het ermee oneens ben en waarom.

Trouwens, ik heb het bericht verwijderd omdat het totaal onzinnig geworden was omdat het een reactie was op een bericht dat door de forumredactie is verwijderd. En Noord Korea? Schrijf je dat omdat ik klein van stuk ben en geelzucht heb (geintje!).

Zoals ik al schreef, ik verwijder geen berichten van andere mensen alleen van mezelf. En ik meld over het algemeen niets aan de forumredactie of het moet al heel erg bont zijn want de forumredactie is oud en wijs genoeg om dit zelf in te schatten. En het is trouwens geen censuur maar de redactie verwijderd alleen berichten die niet voldoen aan die regels waar we allemaal aan gebonden zijn op hun forum.

Pagina's