Campingkater

Still van de Rijdende Rechter uitzending Campingkater
Campingkater, uitzending, 35 minuten
dinsdag 19 februari 2013
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Prima uitspraak. Camping eigenaar iets te veel gestressed door de situatie, wel te begrijpen, maar soms zijn regels moeilijk te aanvaarden. Probeer elkaar (toch maar) de hand te reiken; je bent buren, toch?

Prima uitspraak! De beste man heeft een prachtig pad achter de camping waar hij lekker gebruik van mag gaan maken, als de gasten hier niet zo makkelijk gebruik van kunnen maken zal hij dit maar moeten aanpassen. Oorspronkelijk is het pad ook niet aangelegd voor een mooie camping. Ook vind ik dat de familie gelijk heeft dat ze geen schutting plaatsen, ze wonen prachtig en waarom zouden ze daar een lelijke schutting plaatsen?

Succes met het plaatsen van het hek en knal er maar een goed slot op. Laat hem ook maar zelf lekker de bomen snoeien.

Vind de uitspraak correct. Mijn indruk van de familie Van der Meulen is dat zij niet van zins is aan welke oplossing dan ook mee te werken.

Dat wat de gemeente heeft gesteld aan voorwaarden, alles via de Boetseweg, is meer dan duidelijk. De man van de camping lijkt mij alleen maar te stangen en dwars te gaan liggen.
Wil zich ook niet aan de uitspraak houden.
Jammer dat er dan geen dwangsom is opgenomen.

Ja

Mijn haan zal koning kraaien.Ik wil geen auto,s met caravan langs mijn landje, want mijn zoon moet voetballen en het doel moet tegen de weg staan. Ik heb al zo een mooi uitzicht met windmolens.Niet te vergeten een leuke mestvaalt tegen de weg aan.
De mini-camping kan natuurlijk aan de kampeerders vragen om om te rijden. Maar als je weg wil, 2,5 km heen en terug is 5 Km. Leuk voor het milieu Mr. Visser gaat er van uit dat iedereen wel 2,5 km kan lopen.
Als ik de camping eigenaar was maakte ik de andere weg goed begaanbaar en zet een bord aan zijn kant van de weg, met liever niet hierheen, vinden onze " aaedige" buren niet leuk. Mevrouw wil in het zwembad geen "kijkers" en anders staat er ook nog een hek dat de toegang versperd. Hopelijk hoeft er nooit een ambulance of brandweer door. Aanlevringsbedrijven moeten dan ook maar over een mooi stukke natuur.
Misschien kunnen de buurtegemeentes ook ingelicht worden want misschien fietsen of wandelen er wel mensen die niet op de camping zijn.
Ik heb het gecoel dat het een beetje nijd is.Broodroof? Komen uit Noord-Hollanmd, horen hier niet?
Is waarschijnlijk ook een taak van de Gemeente.
Wat dat forum betreft, heeft geen verstand van zaken en hebben waarschijnlijk nooit gekampeerd. Auto,s met cvaravan of campeerders rijden voorzichtig, dus racen niet.
Je zou bijna een oproep doen ga naar die camping. Volgende punt, lawaai.

@Antoinette zou er goed aan doen eerst eens intensief kennis te nemen van de uitspraak - en de bijbehorende motivering daarvan - voordat zij zich verslikt in het ventileren van beledigende vooroordelen en pertinente onjuistheden over deze casus in zijn algemeenheid en de door de "mijn haan zal koning-kraaien" doctrine gedreven hobby-campinghouder, gemaltraiteerde buren in bijzonderheid..

Wat een trieste reactie.

Inderdaad een trieste (en domme) reactie van ene "@Antoinette",
want zij heeft inderdaad niets van de uitspraak begrepen.!

Goeden avond ,
Dit is een waardeloze uitspraak. De mest hoop mag daar helemaal niet liggen , deze dient op beton en af gedekt te zijn en het is een absolute ontkrachting van het recht van erfdienstbaarheid van weg.

Met vr gr

G Sassen

Pagina's