Candid Camera

Still van de Rijdende Rechter uitzending De Rijdende Rechter
Candid Camera, uitzending, 31 minuten
dinsdag 24 september 2013
Tags: 
aanhanger, camera, De Rijdende Rechter, meester visser, nepcamera, vakantiepark

"Wie sjoeën ós Limburg is", oftewel "ons prachtige Limburg", en dat wilde de familie Korevaar zelf ervaren. Dus boekten ze een vakantie bij parkmanager Hans Veldhuis. De hond, de koffers en de fietsen, alles moest mee en werd ingeladen op de aanhanger: twee weken rust. Maar die rust werd bruut verstoord, want na een paar dagen werd hun aanhanger gestolen van het parkeerterrein. En dat terwijl het park beveiligd was met camera's. Dachten ze.

Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

A.B.C. tje ;-)

like!

Interessante uitzending. De meeste mensen vinden dat er te veel camera's zijn en dat we te veel door 'big brother' in de gaten worden gehouden, maar in deze uitzending pleit de eiser juist voor camera's. Bijzonder!

en geen woord over de valse voorlichting van het park ??
en geen woord over zorgplicht vanuit het park ??
en weer delft de zwakste partij het onderspit
tja, aan jas en hoed van de rechter was het eigenlijk vooraf al te zien.....

welke valse voorlichting? Is namelijk wel besproken in de uitzending.

De zorgplicht van het park? Er is geen verplichting tot camera bewaking en een verplichting tot een bewaakte parkeerplaats is er ook niet. Daarbij, waar is de zorgplicht van de man zelf? Zonder verzekering op vakantie gaan is een beetje minder slim IMHO.

En de zwakste partij probeerde ook nog eens te profiteren door een veel zwaardere aanhangwagen betaald te willen krijgen. En die moest ook nog eens spliksplinter nieuw zijn.

En dan ook nog aan de eerlijkheid van de rijdende rechter proberen te morrelen puur omdat hij zich netjes kleedt? Hij verdient eerlijk zijn geld en als hij zich netjes kleedt dan gaat dat U geen barst aan. En nou hou ik er maar mee op voordat ik echt boos word.

Goed gezegd!

Perfect verwoord meneer Van der Vliet.

Valse voorlichting van het park? Wat een onzin! Hij had zich moeten verzekeren want je weet dat dit soort dingen kan gebeuren. En over vals gesproken: met een folder aankomen waar een grotere en duurdere aanhanger op staat dan dat er gestolen is, dat is pas vals! Bah wat een vervelend mannetje zeg! Respect voor de parkbeheerder, dat hij zo netjes en rustig bleef! Hij kon niet eens zijn verhaal afmaken want dan werd hij weer in de rede gevallen door deze mensen. Mevrouw liet ook nog even een paar krokodilletranen vallen. Bah zo'n drama maken van een aanhanger! Kijk is om je heen in de wereld, Syrië, Egypte, noem maar op! Dat is pas erg!! GEWELDIGE uitspraak!!

Helemaal mee eens, zielig doen en huilen, maar geen geld willen uitgeven aan een reisverzekering!

De eigenaar van het park had tevens een luchtsluis moeten aanbrengen om te voorkomen dat gasten SARS krijgen bij een uitbraak. Tevens viel het me op dat er geen beveiligingsnetten onder de bomen hangen. In zo'n park met veel kinderen is dat natuurlijk erg gevaarlijk. Het is erg duidelijk dat de parkeigenaar de kantjes ervan afloopt.

Uiteraard ben ik het gewoon eens met de uitspraak.

Pagina's