Conifeer konniemeer

Still van de Rijdende Rechter uitzending Conifeer konniemeer
Conifeer konniemeer, uitzending, 40 minuten
dinsdag 25 oktober 2011
Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. Met de tribune. Daarin geven elf mensen hun mening over de kern van de zaak, maar er is natuurlijk maar één die beslist en dat is mr. Frank Visser.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Wat vindt u van de uitspraak van mr. Visser?

Goede uitspraak ;-)

Juridisch enig mogelijke uitspraak, maar toch voelt het niet goed. Dergelijke bomen horen niet in een kleine stadstuin. En (arrogante) meneer Spelt staat met zijn mening over bomen totaal buiten de realiteit. Ik snap de actie van Van Zutphen wel.

helemaal mee eens temeer omdat mevrouw zelf een salon in de tuin heeft laten plaatsen waardoor zij minder plaats heeft om in de zon te zitten.

De deelgemeente IJsselmonde heeft rondom onze flats alle groen en bomen gerooid en 4 sprietjes terug geplaatst. De stank van de Rijksweg en vuil is behoorlijk, de vogels zijn weg en het vuil van de nabij gelegen Mac Donalds waait overal heen.
Hadden wij maar 3 van zulke pracht bomen.

Bomen schijnen belangrijker te zijn dan mensen. Als je iemand hindert dan wordt je direct daarop aangesproken. Doe je echter hetzelfde maar dan met een boom, dan is je niet-sociale gedrag blijkbaar gerechtvaardigd. Zo kun je artikel 5:37 BW beter uit het wetboek schrappen, want wat is dan 'het toebrengen van hinder aan eigenaren van andere erven', want dat is de inhoud van dit artikel.

helemaal mee eens temeer daar mevrouw zelf een salon heeft laten plaatsen waardoor de plekken met zon beperkt zijn geworden.

zo een grote boom hoort niet in een klein stadstuintje.dus veel te grote boom er uit ,en iets kleiners ,wat klein blijft er in.

Goede uitspraak. Hoe kan je leven zonder groen en de vogels die daarbij horen?
Zij hebben zelf hun tuin kleiner gemaakt door een salon te bouwen op de plek waar de meeste zon was. En dan moet die boom weg.... Beetje een zeur, die Nancy

Slechte uitspraak. Ik ben van mening dat in een kleine stadstuin dergelijke hoge bomen niet thuis horen.
Als tevens mocht blijken dat de boom zoveel overlast geeft in de of aan de omliggende percelen moet de boom gerooid worden, dit om vrede en ergernis, ruzie of erger te voorkomen. Vogels leven ook in kleinere bomen en struiken dus deze boom heeft dan geen meerwaarde. Rooien dus

Pagina's