Dat rottige dak

Still van de Rijdende Rechter uitzending Dat rottige dak
Dat rottige dak, uitzending, 40 minuten
dinsdag 4 maart 2014
Tags: 
dakgoot, houtrot, schutting, schuur
In deze aflevering gaat mr. Frank Visser naar Den Haag. Hier veroorzaakt overtollig regenwater houtrot in een schutting. Dat vindt de familie Van der Ark. Ze ergeren zich al jaren groen en geel aan de dakgoot van de schuur van de buurman. Hij is krom en loopt constant over. Als de familie Van der Ark dit voor de zoveelste maal tegen hun buurman, meneer Vree, zegt, loopt hij zomaar hun tuin in en trekt de dakgoot eraf. Nu valt het water rechtstreeks op de schutting van familie Van der Ark. De familie Van der Ark is woedend en eist een oplossing.
Ben je het eens met de uitspraak…
Zit jij met een conflict? Plaats het op het forum

Login via Facebook en laat hier je reactie achter

Reacties van voor 2016, u kunt niet meer reageren

Hebben meneer en mevrouw Van der Ark misschien Kees van Koten en Wim de Bie geïnspireerd voor de types Arie en Gé Temmes?

Als dit soort dingen je problemen zijn, waar je je zo druk over kunt maken, ben je een gelukkig mens.

En alweer een Rijdende Rechter uitzending waar 65-plussers de hoofdrol vervullen. Zo zie je maar wat er gebeurt als je tijd over hebt. Dat je zo in de emotie kunt schieten van regendruppels in je tuin...
Vree kan er ook wat van, die blijft de kadastrale meting in twijfel trekken.

Tja, dat die goot er weer aan moest was wel duidelijk. Het geneuzel over de erfgrens sloeg nergens op. Wat me wel opviel was dat de ex-vrouw van de verweerder er weer dingen bij sleepte die nergens op sloegen. Duiven houden is nog altijd niet verboden en de duiven waren ook nog eens weg, net als de vijver waar mevrouw de ex-vrouw zo over zeurde dat de politie er vaker geweest is.

De eisers hadden groot gelijk, zij hoefden dat wateroverlast dat puur en alleen door de ontbrekende/defecte goot niet te accepteren.

Het enige jammere vind ik dat ik de datum van de uitspraak niet kon terugvinden op de schriftelijke uitspraak, vooral gelet op het feit dat de uitzending begin maart was en de uitspraak was dat voor 1 januari 2014 het euvel verholpen moest zijn.

Ja dat is het grote probleem je geeft dit soort mensen een vinger en ze grijpen direct je hele hand

Als de komende uitzendingen over dit soort kleine futiliteiten gaan dan haak ik af. Dit is het kijken niet meer waard.
De ongefundeerde mening van het panel is tenenkrommend. Schaf dat af want het voegt niets toe. Ze willen alleen maar even in beeld en zijn af en toe nog beledigend ook.

Vraag mij af of er nog wel genoeg dossiers zijn om een seizoen mee te vullen als het steeds om dit soort kleine dingen gaat. Iedere week ruziënde 65 plussers over de erfgrens.

Dat panel maakt dat je er niet meer op de dag van uitzending naar kijkt maar later op pc
persoonlijk vind ik het panel een storende factor in mijn ogen zijn ze de weg helemaal kwijt

Henkie 7, je slaat de spijker op zijn kop; heb het zojuist ook op de pc gezien. Echter niet alleen dat panel (daar komen we echt niet meer van af, na jaren van vragen zitten ze er nog steeds) maar bijna iedere keer die schuttingen, bomen e.d. op of net niet op de erfgrens; jasses, er zit totaal geen variatie meer in. Maar goed, we hoeven natuurlijk helemaal niet te kijken, ook niet op de pc, toch? ;-)

Hoewel ik het panel het liefst met terugwerkende kracht zie vertrekken, heeft een hele boze Duitse jongen mij "einfach positiv denken" geleerd. Het biedt een mooi momentje om even wat drinken te pakken, snackje, naar de WC, etc. Wel met het geluid uit want het is inderdaad tenenkrommend.

belachelijk oordeel!
mensen hebben ook niks anders te doen....als het regent zit je toch binnen?????? en als de schuur van de buurman niet mooi vind ...ja daar kun je weinig aan doen.....wat een probleem zeg...om van te janken...die mensen hebben waarschijnlijk nog niks meegemaakt in hun leven.....ik schaam me weer als nederlander!

Haverland .Niet iedereen zit binnen en is bang voor regen vree wel maar die komt dan ook van een warm land en daar zijn niet zo netjes als hier bij ons heb wel eens tv beelden gezien waar je geen brood van lust
u vind die verotte schuur waarschijndelijk mooi maar als echte nederlander vond ik het 3 x niks
en het oordeel van Meester Visser terecht

Pagina's